-->

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!

   Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή, η κοπή της πίτας του Σωματείου. 

   Η εκδήλωσή μας είχε εξαιρετική επιτυχία αφού και φέτος δόθηκε η ευκαιρία παλιοί και νέοι συνάδελφοι να συναντηθούμε να γλεντήσουμε και όχι μόνο να θυμηθούμε τα παλιά αλλά να κουβεντιάσουμε και για το μέλλον. 
   Κοινό χαρακτηριστικό όλων, πέρα από την πολύχρονη φιλία των περισσοτέρων, η αγάπη μας για το Νοσοκομείο, ο χώρος που για λιγότερα ή περισσότερα χρόνια περάσαμε και περνάμε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.


    Φέτος, φαίνεται πως θα είναι άλλη μια δύσκολη χρονιά για το Νοσοκομείο και τους εργαζόμενους, καθώς όχι μόνο οι "υποσχέσεις" δεν πραγματοποιούνται αλλά η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη καθώς το προσωπικό λιγοστεύει, οι βάρδιες και η δουλειά φορτώνονται σε όλο και λιγότερα "χέρια" οι ασθενείς ταλαιπωρούνται και το προσωπικό αντί, τουλάχιστον να ανανεώνεται, εξουθενώνεται όλο και περισσότερο. Γι' αυτό, χρειάζεται και οι εργαζόμενοι να είμαστε ενωμένοι και να παίρνουμε καλές "ανάσες" με κάθε ευκαιρία, όπως το κόψιμο της πίτας μας κάθε Χρόνο. 
    Φέτος υπήρχαν περισσότερα...φλουριά και οι τέσσερις καλότυχοι συνάδελφοι κέρδισαν τα δώρα που είχε προσφέρει το Σωματείο. Τους ευχόμαστε πάντα τέτοια! 

   Και φέτος τίμησαν τη γιορτή μας, πολλοί συνταξιούχοι αλλά και εκείνοι οι συνάδελφοι που με τη διαθεσιμότητα βρέθηκαν σε άλλα Νοσοκομεία. Είναι χαρακτηριστικό και αυτό της σχέσης των εργαζόμενων με το Α. Φλέμιγκ, που διατηρείται δυνατή και δίνει, σε μας που απομείναμε, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε! Η επιτυχία της εκδήλωσης μας οδηγεί στη σκέψη για περισσότερες εκδηλώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, περισσότερες ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε, να περάσουμε καλά και δημιουργικά.
 Καλή Χρονιά συνάδελφοι και φίλοι! Καλούς αγώνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.