-->

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Σχετικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών του επιδόματος θέσης ευθύνης για τους συναδέλφους της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Συνάδελφοι, σχετικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών του επιδόματος θέσης ευθύνης (από 1-1-2016 και μετά) για τους συναδέλφους της Νοσηλευτικής υπηρεσίας ενημερώνουμε ότι:

1. Επειδή όπως γνωρίζετε η κρίση κάθε δικαστηρίου είναι αυτόνομη, και η έκβαση κάθε δίκης δεν είναι προδιαγεγραμένη, θεωρούμε υπερβολικό να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, προκαταβολικά οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο, σεβαστό χρηματικό ποσό για τη δικαστική διεκδίκηση.

2. Από έρευνα αγοράς που κάναμε, καταλήξαμε στην προσφορά δικηγορικού γραφείου με το οποίο είχαμε συνεργαστει στο παρελθόν και που συνεργάζεται και σημερα το Σωματείο του Σισμανογλείου, η οποία δεν απαιτεί καμία εφάπαξ πληρωμη, αλλά ζητά ως αμοιβή, 10% επί του ΜΙΚΤΟΥ ποσού που θα επιδικασθεί σε κάθε εργαζόμενο που θα προσφύγει δικαστικά, εφ' όσον κερδηθεί το δικαστήριο. Η αμοιβή αυτή αφορά όλη τη διαδικασία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση (δηλαδή όσα δικαστήρια απαιτηθούν).

3. Η κατάθεση της αγωγής θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του έτους (δεν υπάρχει διαφορά με το να γίνει νωρίτερα), συνεπώς υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσουν οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται τα διαδικαστικά.

4. Θα πρέπει να έχον όλοι υπ' όψη τους πως αυτή η πρωτοβουλία πάρθηκε από το Σωματείο κατόπιν ενδιαφέροντος και απεύθυνσης συναδέλφων και προφανώς όχι γιατί το Σωματείο έχει σχέση με αυτό ή το άλλο δικηγορικό γραφείο.
 Εξάλλου, όποιος έχει πληροφορία για καλύτερη προσφορα είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.
 Η απόφαση λοιπόν του κάθε Συναδέλφου ως προς την επιλογή της νομικής του εκπροσώπησης είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

5. Όποιος Συνάδελφος τελικά αποφασίσει να ακολουθήσει τη δικαστική οδό μέσω της παραπάνω προσφοράς μπορεί να επικοινωνήσει με το Σωματείο για τα διαδικαστικά και περισσότερες πληροφορίες.

 Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.