-->

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σωματείο Ευαγγελισμού: Κάλεσμα σε σύσκεψη για κοινές δράσεις στα Σωματεία της Αττικής

Σε σύσκεψη καλεί το Σωματείο Εργαζομένων του Ευαγγελισμού την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 4.30 μ.μ. τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων και των Προνοιακών μονάδων της Αττικής  προκειμένου να συναποφασίσουν κοινές δράσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα υγείας και οι εργαζόμενοι στην Υγεία και την Πρόνοια.
Στην πρόσκλησή του το Σωματείο αναφέρει:
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ τα Δ.Σ. των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων & προνοιακών ιδρυμάτων της Αττικής για να συζητήσουμε για τις σοβαρές εξελίξεις σε υγεία – πρόνοια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και να καθορίσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα της δράσης μας.
Π Ε Μ Π Τ Η   10  ΜΑΪΟΥ  2018  στις  4.30μμ
στο ΔΩΜΑ  του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (11ος ορ.κτιρίου ΑΧΕΠΑ)
Συνεχίζουμε & συντονίζουμε τον αγώνα μας:
 Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
  • Ενάντια στην αντιδραστική «αξιολόγηση» που δεν έχει καμιά σχέση με βελτίωση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων.
  • Για ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες
  • Ενάντια στην ομηρία και τον εμπαιγμό χιλιάδων συναδέλφων συμβασιούχων – ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!
  • Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. Για να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση.
  • Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
*Αυτονόητο είναι πως η σύσκεψη είναι ανοιχτή σε επιτροπές αγώνα και κάθε συνάδελφο που επιθυμεί να πάρει μέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.