-->

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Βελτίωση ενημέρωσης των συναδέλφων από το Σωματείο


Συνάδελφοι, όλοι γνωρίζουμε πως ο "παραδοσιακός" τρόπος ενημέρωσης από το Σωματείο για τις διάφορες δραστηριότες είναι η προσωπική επαφή. Βεβαίως είναι ο καλύτερος και ο πιο παραγωγικός τρόπος που "πρέπει" να χρησιμοποιεί κάθε Σωματείο για να είναι σε επαφή και αλληλεπίδραση με τα μέλη του. Αυτόν τον τρόπο προτιμά και το δικό μας Σωματείο.

ΟΜΩΣ! Η έλλειψη προσωπικού και η εντατικοποίηση της δουλειάς (στην οποία πρέπει να αντιστεκόμαστε) έχει δυσκολέψει την επικοινωνία. Ιδιαίτερα για έκτακτα και σημαντικά γεγονότα ή δράσεις, οι συνάδελφοι πρέπει να ενημερωθούν έγκαιρα και άμεσα, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό. 

Έτσι στο εξής θα χρησιμοποιούμε επικουρικά και μία νέα σχετικά δυνατότητα, να στέλνουμε σε μεγαλύτερη κλίμακα SMS υπενθύμισης στους συναδέλφους.

Σκοπός μας δεν είναι να ενοχλήσουμε κανένα,όμως το κάθε Σωματείο που σέβεται τον εαυτό του ΟΦΕΙΛΕΙ να ενημερώνει τα μέλη του και οι συνάδελφοι έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ενημερόνωνται.  Γι' αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τα SMS με φειδώ, μόνο για σημαντικά και έκτακτα ζητήματα 

Σας παρακαλούμε λοιπόν:
1. Αν διαπιστώσετε ότι δεν λαμβάνετε μυνήματα που δέχονται οι άλλοι συνάδελφοι, ή δεν έχουμε το σωστό τηλέφωνο να μας ενημερώσετε να το διορθώσουμε.
2. Αν πάλι για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μυνήματα και πάλι να μας το πείτε να ...μην το ξανακάνουμε!  
3. Μην απαντάτε σ' αυτά το μυνήματα, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε. Πάρτε τηλέφωνο ή επικοινωνήστε προσωπικά!

Καλή συνέχεια σ' όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.