-->

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Στη συνεδρίαση του κοινού ΔΣ του Γ.Ν. Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» και του διασυνδεόμενου σε αυτό Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης τη Τρίτη 30/10/2018 αποφασίστηκε ομόφωνα να γίνει εισήγηση προς το Υπ. Υγείας για να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ΑΜΕΣΑ, σε νόμο που θα κατατεθεί προς ψήφιση την αμέσως επόμενη περίοδο, για να αποκατασταθεί η ΑΔΙΚΙΑ-ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ για τους συναδέλφους του 1ου ΙΚΑ (πρώην Παπαδημητρίου).

Θετική είναι η απόφαση του ΔΣ ποκειμένου να ακυρωθεί μια ακόμα υπεξαίρεση από τις τσέπες των εργαζομένων στο πρώην 1ο ΙΚΑ που τους κατάργησαν σε μια νύχτα, τους έβγαλαν σε διαθεσιμότητα και τους σκόρπισαν μετά τη δυάλιση του Νοσοκομείου.
Η γνώμη μας είναι πως πέρα από την απόφαση , πρέπει οι εργαζόμενοι να πιέσουμε με κινητοποίηση την πολιτική ηγεσία για να επιστρέψει άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τα χρήματα.
Ακόμα, το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για όλους τους συναδέλφους που στο πλαίσιο της αντιδραστικής υλοποίησης των μνημονιακών πολιτικών για την ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίησή μας βγήκαν σε διαθεσιμότητα, ανεξάρτητα από τον τόπο δουλειάς τους.
Η αρχή που έγινε μέσα από κινητοποιήσεις και πιέσεις στην πολιτική ηγεσία ώστε τελικά να επιστραφούν τα χρήματα που παρακρατήθηκαν στους εργαζόμενους του Α. Φλέμιγκ, πρέπει να συνεχιστεί και να επεκταθεί σε όλους τους εργαζόμενους που τους άρπαξαν χρήματα μέσω της διαθεσιμότητας.
.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.