-->

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: Παραιτήθηκαν σήμερα και οι Παθολόγοι μετά το προσωπικό της ΜΤ Νεφρού

(Σημ. Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, άλλωστε δεν είναι και πολύ μακριά από τη δική μας. Όμως, αναρωτιόμαστε, η παραίτηση είναι η καλύτερη λύση; Για την ακρίβεια , πέρα από μια δήλωση προσωπικής εξουθένωσης και απογοήτευσης, απόλυτα σεβαστή, δεν νομίζουμε πως είναι συνιστά ούτε λύση, ούτε απάντηση στο πρόβλημα, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για το λαό του νησιού που υποφέρει. Μοναδική απάντηση με προοπτική είναι ο λαός και οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν με μαζικό τρόπο τη στελέχωση και λειτουργία του Νοσοκομείου. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τον κόσμο που αντιστέκεται...)  
Εικόνα διάλυσης εμφανίζει το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, καθώς σήμερα  κατέθεσαν την παραίτησή τους και οι δύο Παθολόγοι  που είχαν απομείνει στο Νοσοκομείο!
Όλα αυτά μόλις δύο μέρες, μετά την παραίτηση σύσσωμου του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι στιγμής η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας τηρεί σιγήν ιχθύος λες και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.