-->

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.



ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, σε έκτακτη συνεδρίασή του συζήτησε την όλο και πιο άσχημη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα τρία Νοσοκομεία της περιοχής, ιδιαίτερα ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Υγείας στο Σισμανόγλειο τη Μ. Τρίτη προκειμένου να κόψει προεκλογικές κορδέλες σε ένα Τμήμα, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί στοιχειώδεις όροι για τη λειτουργία του. 
 Το ότι η έλλειψη προσωπικού είναι εδώ και καιρό σε επικίνδυνο επίπεδο, η έλλειψη πόρων επίσης είναι παραπάνω από εμφανής, οι υποδομές σε κατάρρευση και ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων στο έλεος ...των δωρητών είναι πια γνωστά σε όλους. 
 Συνιστά όμως μεγάλη πρόκληση και μεγάλη κοροϊδία για τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας όταν μέσα σ΄αυτές ακριβώς τις συνθήκες επιλέγονται τα Νοσοκομεία μας για προεκλογική φιέστα με εγκαίνια και δημόσιους απολογισμούς (ακόμα ένας μας έλειπε!). 

Δεν φτάνει που μας έχουν φλομώσει στις υποσχέσεις που ποτέ δεν πραγματοποίησαν ούτε μία απ' αυτές - έστω σε συμβολικό επίπεδο,
Δε φτάνει που είμαστε σήμερα σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ, έρχονται για φιέστες την ίδια
 στιγμή που στέλνουν έγγραφο στην Υ.ΠΕ για την αναστολή της εφημερίας του Φλέμιγκ λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ κρατούν χειρουργικές αίθουσες και ολόκληρη Πτέρυγα κλειστή! 

 Δε φτάνει που στο Σισμανόγλειο προσπαθούν να μπαλώσουν τρύπες με εργολάβους και συμβασιούχους , ενώ το προσωπικό ταλαιπωρείται και κινδυνεύει στις δομές

 Δε φτάνει που αφήνουν τις κλινικές του Παίδων να "ανοιγοκλείνουν", και τα χειρουργεία του να αναβάλλονται μήνα παρά μήνα, επίσης λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό κάθε ειδικότητας. 
Τολμούν να έρχονται στα Νοσοκομεία μας για να παρουσιάσουν το <<έργο>> τους!!!

 Συναδέλφισες και συνάδελφοι, με αιχμή τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας, αλλά και τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα άλλα νοσοκομεία, το Σωματείο μας στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Σωματείου του Σισμανογλείου, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΎΝ ΑΥΡΙΟ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΠΜ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 
 Επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την ανάγκη για κοινό συντονισμένο αγώνα που πρέπει να οργανώσουμε στο επόμενο διάστημα.

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! 

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ - ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ! 

 ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. 

 ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ. ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ 

 ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ         
 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ <<Α. ΦΛΕΜΙΓΚ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.