-->

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφ. Μέσων: ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Από το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση για την απεργιακή τους κινητοποίηση αύριο Κυριακή 3/11. Την αναρτούμε για ενημέρωση και στήριξη στον αγώνα τους! Οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο!  Άλλωστε όπως λένε και οι ίδιοι στις ανακοινώσεις τους <<Δε σου λείπουνε οι ώρες να ψωνίσεις - σου λείπουνε τα φράγκα...>>
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφ. Μέσων Αττικής


Κυριακή 3 Νοέμβρη 2019 :: Απεργία
Την Κυριακή 3 Νοέμβρη 2019, μια ακόμα Κυριακή με τα μαγαζιά ανοιχτά σε πανελλαδικό επίπεδο στο πλαίσιο του Νόμου των «8 Κυριακών», προχωράμε και πάλι σε απεργία στον κλάδο του βιβλίου και στα καταστήματα public του Νομού Αττικής. Την ημέρα της απεργίας θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά παρεμβάσεων σε χώρους δουλειάς που θα είναι ανοιχτοί. Η αρχική συγκέντρωση θα γίνει στις 11.30πμ στα γραφεία μας (Λόντου 6 και Σόλωνος, Εξάρχεια).
Παράλληλα, όπως και κάθε φορά κάνουμε, απευθύναμε κάλεσμα (βλ. εδώστο σύνολο των κλαδικών κι επιχειρησιακών σωματείων του εμπορίου, καθώς και τα εργατικά κέντρα και τις ομοσπονδίες να κηρύξουν απεργία και να οργανώσουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί σε πανελλαδικό επίπεδο και συντονισμένα τη μάχη αυτή. Μαζί με το σύνολο των συναδέλφων από τον κλάδο του εμπορίου και από κάθε άλλο χώρο δουλειάς, μαζί με όλο τον κόσμο του αγώνα και της τάξης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.