-->

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 29/8 Η ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!


   Πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις αποφάσεις μας, η απεργιακή κινητοποίηση .
Από το πρωί υπήρχαν συνάδελφοι στην πύλη του Νοσοκομείου, έγινε ενημέρωση των εργαζομένων για τη συγκέντρωση και στη συνέχεια έγινε η προ-συγκέντρωση έξω απο το Υπ. Υγείας. Αν και το μπλόκ του Νοσοκομείου μας ήταν το μαζικότερο με πάνω απο 50 συναδέλφους, η συμμετοχή στην προσυγκέντρωση δεν ήταν η αναμενόμενη. Ωστόσο έγινε πορεία στην Πλατεία Κλαυθμώνος όπου ενωθήκαμε με τους άλλους απεργούς και πορευτήκαμε όλοι μαζί (μέσα σε αφόρητη ζέστη) ως τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικ/κης Μεταρ/σης. Συνολικά, και για τα δεδομένα των συγκεντρώσεων της ΑΔΕΔΥ, η οποία ακόμα και τώρα που χάνουμε τις δουλειές μας αρκείται σε...στάσεις εργασίας, η συγκέντρωση ήταν καλή με συμμετοχή κόσμου που μπορεί και να ξεπέρασε τα 1000 άτομα.
   Παρόντες και αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κάλυψαν δημοσιογραφικά τις κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα των Νοσοκομείων.(και του Φλέμιγκ).
   Αύριο 30/8 στο Φλέμιγκ και άλλα Νοσοκομεία της Αθήνας και της επαρχίας υπάρχει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ξανά έξω από το Υπουργείο. Η μεταφορά μας στο χώρο της συγκέντρωσης θα γίνει και πάλι με πούλμαν που θα ξεκινήσει γύρω στις 11.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ!!!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ;








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.