-->

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση στα Μελίσσια.

   Πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί,η συγκέντρωση στα Μελίσσια με τη συμμετοχή αρκετών κατοίκων και εργαζομένων στα νοσοκομεία (κυρίως της περιοχής αλλά και άλλων) που έδωσαν τον τόνο. Παραβρέθηκαν ακόμα πολλοί εκπρόσωποι και μέλη κομμάτων, δημοτικών παρατάξεων, φορέων αλλά και εκπρόσωπος των αγωνιζόμενων εργαζόμενων της ΕΡΤ, ο οποίος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό .Επίσης παραβρέθηκε εκπρόσωπος από το ΠΑΜΕ Υγείας - ενώ έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΟΕΔΗΝ (η οποία βεβαίως είχε προσκληθεί).         

   Αν και θα γίνει αναλυτικότερη παρουσίαση και εκτίμηση, η γενική εντύπωση είναι πως για τα δεδομένα της εποχής η συγκέντρωση ήταν πετυχημένη.
   Οι περισσότεροι εκπρόσωποι από τα Σωματεία, κόμματα και φορείς, όπως επίσης και ο Δήμαρχος, πήραν το λόγο και ο καθ' ένας απ' τη μεριά του και με τον τον τρόπο του αντιλαμβάνεται την κατάσταση, επιβεβαίωσε την ανάγκη του συντονισμένου αγώνα για να μείνει το Α. Φλέμιγκ, όπως και τα άλλα νοσοκομεία, ανοιχτό και να παρέχει υπηρεσίες στο λαό της περιοχής και όχι μόνο.
   Από τους περισσότερους ομιλητές εκφράστηκε η ανάγκη να δοθεί συντονισμένα, μαζικά και αποφασιστικά η μάχη ενάντια στη βάρβαρη επίθεση που δέχεται από την Κυβέρνηση - Τρόικα - Ε.Ε, η Υγεία, η Παιδεία, οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, οι άνεργοι και συνταξιούχοι, όλος ο λαός.
   Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώθηκε για τις αμέσως επόμενες ημέρες τόσο με κοινές δράσεις των Νοσοκομείων, όσο και με ξεχωριστές σε κάθε Νοσοκομείο (δυστυχώς η κατάσταση είναι τόσο επείγουσα που δεν μας επιτρέπεται η Αυγουστιάτικη ραστώνη).

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.