-->

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ όλοι οι εργαζόμενοι από το πρώην Παπαδημητρίου.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 
όλοι οι εργαζόμενοι από το πρώην Παπαδημητρίου.

   Φαίνεται πως οι φήμες που εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούσαν, ότι για διαθεσιμότητα δεν προορίζονται μόνο οι γιατροί μερικής απασχόλησης του ΙΚΑ αλλά όλοι οι εργαζόμενοι από το πρώην Παπαδημητρίου, είχαν τελικά βάση και εντέχνως προετοίμαζαν το κλίμα.
  Την Τετάρτη (14/8)  το μεσημέρι η  Διοικήτρια του Νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως "αποτελεί επιδίωξη της 1ης ΥΠΕ να μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και οι εν λόγω εργαζόμενοι". Λίγο αργότερα ήρθε και σχετικό έγγραφο από την ΥΠΕ. που απευθυνόμενο στη διοίκηση του Σισμανόγλειου, δίνει εντολή να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι.
   Μόνο στο Σισμανόγλειο, αυτός ο "Ξαφνικός θάνατος" αφορά συνολικά 230 εργαζόμενους ενώ είναι σίγουρο πως η ίδια μοίρα περιμένει όλους τους εργαζόμενους που προέρχονται  από τα νοσοκομεία του ΙΚΑ.
   Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αποδεχτούν καμία διαθεσιμότητα - απόλυση. Να αγωνιστούν για τη δουλειά και τη ζωή τους, να αντισταθούν συνολικά στο κλείσιμο των Νοσοκομείων και στο γκρέμισμα της δημόσιας Υγείας. Η συνέλευση μάλιστα που έγινε επί τόπου αποφάσισε αύριο Παρασκευή,όσοι εργαζόμενοι μπορούν - όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα - να συγκεντρωθούν στις 9.30 πμ στο προαύλιο του Σισμανογλείου και με πούλμαν να κατέβουν έξω από την 1η ΥΠΕ (στην Αλεξάνδρας) και να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
   Το Σωματείο εργαζομένων του Σισμανόγλειου,όπως είπε και ο πρόεδρός του, θα προχωρήσει τη Δευτέρα σε έκτακτη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασιστούν κινητοποιήσεις. Οι κινητοποιήσεις αυτές θα γίνουν παράλληλα ή μαζί με όσες κινητοποιήσεις έχουν ήδη αποφασιστεί.
   Η αγωνιστική συμπαράστασή μας στους συναδέλφους είναι δεδομένη. Τους στηρίζουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις, ξέρουμε ότι και μεις είμαστε στην ίδια ακριβώς θέση. Στην ενότητα θα βρούμε τη δύναμη να αντισταθούμε σ' αυτή τη λαίλαπα. 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.