-->

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 8/1/15

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ  8/1/15 ΩΡΑ 11 ΠΜ.
ΣΤΟΝ 4ο ΟΡ. ΠΤ. ΤΣΑΓΓΑΡΗ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΝΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ "ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ" ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ "Α. ΦΛΕΜΙΓΚ" (ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 31 ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ).

ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ. ΟΜΩΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.
ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ. 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. 
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου