-->

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι υποσχέσεις- δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία

Αναδημοσιεύουμε πρόσφατη - μετεκλογική - ανάρτηση του iatropedia που είναι αρκετά χρήσιμη για όλους. Υπόμνηση για τη νέα πολιτική ηγεσία αλλά και για εμάς τους εργαζόμενους.
Η επιμονή μας, πριν καλά - καλά αναλάβει η νέα Κυβέρνηση, να θέτουμε με ένταση τα προβλήματα, δεν είναι ούτε μικροψυχία, ούτε αντιπολιτευτική διάθεση, ανεξάρτητα από τις προσωπικές απόψεις του καθένα. (πότε να προλάβουμε εξάλλου;)
ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, 

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ, 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ. 

ΕΙΝΑΙ...ΠΟΥ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ.....

Παρακάτω η ανάρτηση του "iatropedia": Το ΣΥΡΙΖΑ έχει από σήμερα την ευκαιρία να σχηματίσει κυβέρνηση και να υλοποιήσει τις υποσχέσεις τις οποίες έδωσε στον λαό που το τίμησε χθες με την ψήφο του.


της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Άμεση κατάργηση του 5ευρου στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των νοσοκομείων, άμεση κατάργηση του 1 ευρώ ανά εκτελούμενη συνταγή
άμεση πρόσληψη νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και άμεση διευθέτηση των προβλημάτων γραφειοκρατίας και πρόσβασης σε όλες τις βαθμίδες του συστήματος υγειονομικής φροντίδας, υπόσχεται στο πρόγραμμά του για την Υγεία το ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα, ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος, Γιάννης Μπασκόζος, ξεκαθάρισε μιλώντας στο www.iatropedia.gr  ότι τα παραπάνω θα γίνουν το συντομότερο δυνατό ώστε να ανακουφιστεί ο Έλληνας πολίτης. 

Ακολουθούν επίσης γρήγορα, και οπωσδήποτε εντός του έτους, η εκμετάλλευση των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ και το ΠΕΔΥ και άλλες παρεμβάσεις που θα κάνουν "ανθρώπινα" τα δημόσια πολυιατρεία και νοσοκομεία ώστε ο πολίτης να έχει ελάχιστα ανάγκη τον ιδιώτη πάροχο.

Τα θυμίζουμε ότι ειπώθηκαν εδώ προ μόλις μιας εβδομάδας και περιμένουμε με το βίντεο στο αρχείο μας να υλοποιηθούν προς όφελος όσων έχουν "γονατίσει" εδώ και μια 5ετία από τις δοκιμασίες.

Καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση με την ελπίδα ότι η ... "ελπίδα" θα μετατραπεί σύντομα σε μια ωραία πραγματικότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου