-->

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

Μόλις ανακοινώθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με το οποίο Υπουργός υγείας τοποθετείται ο κ. Κουρουμπλής με αναπληρωτή τον κ. Ξανθό.

Τόσο ο νέος υπουργός, όσο και ο αναπληρωτής του δεν είναι άνθρωποι άσχετοι με το χώρο της περίθαλψης και των Νοσοκομείων.
Ο αναπληρωτής κ. Ξανθός μάλιστα, που πιθανά θα αναλάβει τα θέματα των Νοσοκομείων, μέλος της ΟΕΝΓΕ και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της Υγείας, λέγεται ότι γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και έχει προσωπική άποψη.
Έτσι λοιπόν, εκτιμούμε ότι θα αξιολογήσει ως εξαιρετικά επείγον το αίτημα του Σωματείου μας, για συνάντηση με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Το Σωματείο έχει σκοπό να θέσει με κάθε τρόπο τόσο τα άμεσα αιτήματα των εργαζομένων που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση σε προσωπικό και την αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου, όσο και με το πάγιο αίτημά μας της αποκατάστασης του αίσχους των διαθεσιμοτήτων. Την ουσιαστική απόσυρση και δια παντός εγκατάλειψη κάθε σχεδίου για άμεσο ή συγκαλυμμένο κλείσιμο του Α. Φλέμιγκ. 

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.