-->

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

Στο έλεος του θεού οι καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο Λαμίας! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Στο έλεος του θεού βρίσκονται οι καρκινοπαθείς του νομού Φθιώτιδας και των γύρω περιοχών.

Σύμφωνα με τις καταγγελλίες των εργαζομένων η ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας  λειτουργεί με έναν ιατρό Διευθυντή της παθολογικής Ογκολογίας ο οποίος λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, γνωστοποίησε στη Διοίκηση και τους Εργαζόμενους, ότι τέλος του χρόνου παραιτείται για να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η κλινική εξυπηρετεί σε χημειοθεραπείες 4.000 καρκινοπαθείς του νομού Φθιώτιδας και των γύρω περιοχών.
Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο με βάση τα περιστατικά που εξυπηρετούνται η Ογκολογική κλινική του Νοσοκομείου θα έπρεπε να καλύπτεται με τρείς Ογκολόγους ιατρούς.

Συνέπεια οι 4.000 καρκινοπαθείς πολλοί εξ’ αυτών τελικού σταδίου, κατάκοιτοι θα είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν για θεραπεία στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας.
Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το νοσοκομείο Λαμίας, αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Υπολογίζεται ότι σε ποσοστό 50% είναι ακάλυπτες οι οργανικές θέσεις. Παρά ταύτα 20 μόνιμοι υπάλληλοι (κυρίως Νοσηλευτές ) είναι μετακινημένοι προς Υγειονομικές Μονάδες της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου