-->

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αγ. Παύλος: Προϊστάμενοι «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι»

Βρήκαμε την είδηση ενδιαφέρουσα και την μεταφέρουμε αυτούσια. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές εκτιμήσεις, είναι χαρακτηριστικό το πως λειτούργησαν εκβιαζόμενοι οι εργαζόμενοι. Χαρακτηριστικό είναι επίσης πόσο γρήγορα αποδείχτηκε αυτό που έχουμε τονίσει πολλές φορές: Η αξιολόγηση δεν έχει σχέση με την...αξία μας. Οδηγεί στη διαίρεση και στην ανθρωποφαγία τους εργαζόμενους. Είναι ενάντιά μας!

<< Στις 11/10/2017, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»προχώρησε στη τοποθέτηση νέων προϊσταμένων στη νοσηλευτική ιεραρχία καθαιρώντας ουσιαστικά την προηγούμενη. Μάλιστα αυτό συνέβη την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η μνημονιακή αξιολόγηση.
Το σκηνικό αυτό βεβαίως είναι επαναλαμβανόμενο αφού οι επιλογές στις τοποθετήσεις των υπηρεσιακών στελεχών, στις περισσότερες των περιπτώσεων, γίνονται με βασικό το κριτήριο την προσήλωση τους στις κυβερνητικές επιλογές.
Όμως τα περισσότερα εκ των καθαιρεμένων στελεχών του Νοσοκομείου, που είχαν τοποθετηθεί βεβαίως στις περισσότερες περιπτώσεις και αυτοί από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, συμμετείχαν στην «αξιολόγηση» και παρέδωσαν «αξιολογήσεις». Προφανώς πίστεψαν ότι η στάση τους αυτή θα μπορούσε να τους διασώσει και να διατηρήσουν τις θέσεις τους.
Όμως έκαναν λάθος, έτσι και «αξιολόγησαν» και καρατομήθηκαν! ή αλλιώς όπως λέει ο λαός μας: Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου