-->

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Τρικάλων καταγγέλλουν τον διοικητή για φραστική επίθεση σε γιατρό

Στο πλευρό της Γιατρού που δέχτηκε φραστική επίθεση από τον διοικητή του Νοσοκομείου σύμφωνα με καταγγελία της τοπικής ένωσης νοσοκομειακών γιατρών δηλώνει ότι βρίσκεται και ο Σύλλογος Εργαζόμενων Νοσοκομείου Τρικάλων.
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε τοπική η ιστοσελίδα το Σωματείο δηλώνει αντίθετο σε τέτοιες συμπεριφορές και ζητά «το σεβασμό της προσωπικότητας και αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων στον ευαίσθητο χώρο της υγείας».
Αντίστοιχη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η τοπική Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα τρικκηpress.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων, μετά την καταγγελία της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, δηλώνει τη συμπαράστασή του στη Γιατρό κα Πατρίκαλου για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε μέσα στον εργασιακό χώρο κατά την ημέρα της εφημερίας της από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
Καταγγέλλουμε κάθε συμπεριφορά εκφοβισμού, απαξίωσης, φίμωσης, περιορισμού της συνδικαλιστικής δράσης και των δημοκρατικών ελευθεριών κάθε εργαζόμενου, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Αποτελεί χρέος μας, η διαφύλαξη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Απαιτούμε σεβασμό της προσωπικότητας και αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Από: ygeionomikoi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.