-->

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Δεν θα πάρουν επίδομα οι συνάδελφοι που δουλεύουν στις προνοιακές δομές. - Προκήρυξαν Στάση εργασίας για αύριο 23/12


Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί Στάση Εργασίας την Πέμπτη 23/12/2021 και ώρα 12-15:00 το μεσημέρι στις Προνοιακές Μονάδες για τον αποκλεισμό από το έκτακτο επίδομα των εργαζομένων στις Προνοιακές Μονάδες.

Σημ. Σίγουρα δεν πρόκειται για "λάθος". Είναι άλλη μία διασπαστική προσπάθεια σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει χρόνια τώρα. Άλλη μια ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού: "Αυτοί δεν κάνουν όσα εμείς...άρα δεν το δικαιούνται" θα πουν οι μεν και "Εμείς είμαστε οι πρώτοι που ερχόμαστε σε επαφή με COVID" θα πουν οι δε! Έτσι η συζήτηση θα φύγει από το πραγματικό αίτημα που λέει αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά δώρων-άδειας και ένταξη στα βαρέα με χαρακτηρισμό του χώρου ως ανθυγιεινού (που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από το τωρινό επίδομα ανθ/νης εργασίας) και θα πάει στο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για ένα μισερό και έκτακτο επίδομα - φιλοδώρημα. Ποιός ωφελείται από αυτή την κατάσταση; Είναι προφανές!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΣΟΧ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ για μονιμοποιήσεις, αυξήσεις, ανθυγιεινό, δώρα, άδειες, προσλήψεις, νέα κρεβάτια ΜΕΘ και απλά, να ανοίξουν τα κλειστά νοσοκομεία... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.