-->

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ευαγγελισμός: Θα Απολυθούν γύρω στους 150 εργαζόμενους ελαστικής απασχόλησης, επικουρικοί κλπ. ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!


Όλο και περισσότερα σωματεία εργαζομένων στα Νοσοκομεία, συλλογικότητες από το χώρο της Υγείας και μαζικοί φορείς, στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που είτε με ΟΑΕΔ, είτε με άλλες σχέσεις ελαστικές εργασίας, επικουρικοί γιατροί κλπ, πρόκειται με τη λήξη των συμβάσεών τους στους πρώτους μήνες του '18 να απολυθούν.  Όλοι ξέρουμε πως οι συνάδελφοι αυτοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες και είναι απολύτως απαραίτητοι στα Νοσοκομεία.
Στην πραγματικότητα ο αγώνας για μόνιμη πρόσληψη αυτών των συναδέλφων αφορά όλους εμάς, μόνιμους και μη, που εργαζόμαστε στα Νοσοκομεία και πρέπει να τους στηρίξουμε.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ"

Σε μία πολύ έντονη εργασιακή ανασφάλεια εισέρχονται από την 1η Ιανουαρίου 2018 περίπου 62 τραυματιοφορείς, νοσηλευτές και εργαζόμενοι άλλων ειδικοτήτων, με συμβάσεις του ΟΑΕΔ, καθώς και 53 επικουρικοί γιατροί και άλλοι 35 μη γιατροί, με άλλου τύπου συμβάσεις, στο νοσοκομείο της Αθήνας "Ευαγγελισμός".
Το σωματείο των εργαζομένων στον "Ευαγγελισμό" προειδοποιεί ότι για τους 62 εργαζομένους με συμβάσεις του ΟΑΕΔ επαπειλείται από το πρώτο δίμηνο του 2018 η απόλυσή τους, ενώ την έξοδο από το ΕΣΥ αναμένεται, σύμφωνα πάντα με το σωματείο των εργαζομένων στο ίδρυμα, να δουν μέχρι το τέλος του 2018 και οι 88 επικουρικοί γιατροί και μη γιατροί με άλλου τύπου συμβάσεις!
Εν όψει την πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας στο ΕΣΥ, την οποία διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), το σωματείο των εργαζομένων στον "Ευαγγελισμό" καλεί για τη 1:30 μ.μ. της ερχόμενης Δευτέρας 20 Νοεμβρίου όλους τους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου, οι οποίοι απασχολούνται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, σε σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο "πίσω Δώμα" του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.