-->

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ 2013 - 2017. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ...


Αγαπητοί συνάδελφοι, Όπως πιθανόν πολλοί από εσάς να έχετε ήδη ακούσει, το Σωματείο μας μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Νοσοκομείο.

Θέλουμε λοιπόν να πιάσουμε ξανά το νήμα από εκεί που το αφήσαμε εκείνο το φοβερό και αξέχαστο καλοκαίρι και φθινόπωρο του 2013, όταν το Νοσοκομείο βρέθηκε εντελώς ξαφνικά στο μάτι του Κυκλώνα.

Σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για αυτό από τα ίδια τα γεγονότα και την αποτύπωσή τους σε ντοκουμέντα. Επομένως αν διαθέτετε φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που θεωρείτε ότι θα ήταν καλό να προβληθεί και θα βοηθήσει την εκδήλωση, δεν έχετε παρά να το σκανάρετε και να το στείλετε στο e-mail του Σωματείου. Αν πάλι αυτό είναι δύσκολο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να περάσετε από το Νοσοκομείο και να το φέρετε (παλιές φωτογραφίες κλπ).

Το υλικό μπορεί να αφορά βεβαίως όλες τις περιόδους του Νοσοκομείου, εκείνον τον παλιό καιρό που δουλεύαμε όλοι μαζί και μοιραζόμαστε τα πάντα. Ευπρόσδεκτο ότι θεωρείτε χρήσιμο.Μην το αμελείτε, όσο πιο γρήγορα μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.