-->

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το Σωματείο του Σισμανογλείου εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ. Την αναρτούμε όπως μας την έστειλαν οι συνάδελφοι για την ενημέρωση όλων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


ΑΘΗΝΑ 13/3/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΕΔΗΝ με το Δελτίο Τύπου της με Αρ. Πρωτ. 60/13.3.18 που αφορά τη χρησιμοποίηση ληγμένου υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού από εργαζομένους του Νοσοκομείου Σισμανόγλειο με κίνδυνο τη ζωή των ασθενών, υπερέβει τα εσκαμμένα. 
Εξαπολύοντας συκοφαντικά ψεύδη εναντίον των εργαζομένων και των ασθενών, πλήττει σοβαρά την αξιοπιστία της Δημόσιας Υγείας και των Δημόσιων Λειτουργών της.
Σε ότι αφορά στο μεμονωμένο γεγονός σε τμήμα του Νοσοκομείου, πράγματι υπήρξε καταγγελία εργαζομένου για ληγμένα υλικά και βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 
Πριν την ολοκλήρωση της ΕΔΕ η έκφραση οποιασδήποτε υποκειμενικής άποψης από θεσμικούς ή συνδικαλιστικούς φορείς οδηγεί μόνο σε εντυπώσεις, προκαλεί αυτοματισμό μεταξύ των εργαζομένων, ανησυχία, φόβο και ανασφάλεια στους ασθενείς και είναι ΄΄ βούτυρο στο ψωμί ΄΄ όλων αυτών που δίνουν τη Δημόσια Υγεία βορά στα συμφέροντα ιδιωτών μεγαλοκαρχαριών.
Το Σωματείο Εργαζομένων του Σισμανογλείου Νοσοκομείου ζητά:
  • Την απόσυρση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης που βασίζεται σε ανώνυμες καταγγελίες, πριν το πόρισμα της ΕΔΕ.
  • Την πλήρη διαλεύκανση χωρίς κανένα ίχνος συγκάλυψης από τους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΔΩ η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου