-->

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Βγήκε η προκήρυξη για θέσεις ειδικευμένων στα νοσοκομεία! Που ανοίγουν θέσεις

(Σημ. Θετική κάθε ενίσχυση του συστήματος... Αλλά πριν αρχίσουμε τις θριαμβολογίες ας μετρήσουμε πόσες θέσεις είναι κενές και πόσοι γιατροί θα συνταξιοδοτηθούν μέχρι τέλος του χρόνου. Ύστερα βλέπουμε αν π.χ. οι 105 γιατροί που απομένουν για τις κλινικές των Νοσοκομείων - εκτός ΤΕΠ, θα καλύψουν, έστω και οριακά τις ανάγκες. Δυστυχώς πάλι λιγότεροι θα είναι οι γιατροί στα Νοσοκομεία να λειώνουν στις εφημερίες και θα συνεχίσουν, ιδίως οι νέοι, να ξενιτεύονται. Μετά από αυτό, πόση αισιοδοξία να απομείνει από την είδηση;)

Εκδόθηκε η προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.  

Αναλυτικότερα βάση της απόφασης της πολιτικής ηγεσίας, θα προσληφθούν συνολικά 768  ειδικευμένοι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 18 Απριλίου (12 μμ) και λήγει στις 7 Μαΐου (23.59). Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:
528 στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
105 για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας

74 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια σε άγονες περιοχές
61 επαναπροκηρύξεις για θέσεις που είχαν αποβεί άγονες.

Από: healthreport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.