-->

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη συνάντηση που είχαμε με τη Διοίκηση, η απόφαση και των τριών Σωματείων των Νοσοκομείων μας (Φλέμιγκ, Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης) είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων.
Οι συγχωνεύσεις και οι ‹‹κοινοί›› οργανισμοί δεν είναι άλλο από κλεισίματα κλινικών και υπηρεσιών και κινητικότητες – διαθεσιμότητες εργαζομένων. Δεν σημαίνουν ούτε καλύτερες συνθήκες για ό,τι απομείνει ανοιχτό, ούτε καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.
Αντίθετα σημαίνουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία και επιβάρυνση των υπηρεσιών, χειρότερες συνθήκες δουλειάς με εργαζόμενους λάστιχο και μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: 
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ. 
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ. 
  • ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

 ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ

1. Πέμπτη 30/11/17 από 11πμ – 1 μμ, Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Σισμανογλείου.
2. Δευτέρα 4/12, στις 11 πμ, Κοινή Συγκέντρωση – ενημέρωση των εργαζομένων των τριών Νοσοκομείων στο αμφιθέατρο του Σισμανογλείου.
3. Τετάρτη 6/12, στις 11 πμ, Ημέρα συνεδρίασης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όπου πιθανά θα παρθεί απόφαση (και) για το ζήτημα των οργανισμών, κοινή συγκέντρωση στον 4ο Όροφο του Α. Φλέμιγκ εργαζομένων, κατοίκων και φορέων και παρέμβαση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όπου θα ενημερώσουμε τη Διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. για τα αιτήματα και τις θέσεις μας.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ:
« ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ » «ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.