-->

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....

Η ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
ΚΛΙΚ! ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ



   Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η πορεία πρός την Αμερικάνικη πρεσβεία. Αν και οι δρόμοι ήταν αποκλεισμένοι από την Αστυνομία και η μετακίνηση πρός το κέντρο ήταν αδύνατη, τελικά ο κόσμος αποδείχτηκε ...πεισματάρης!.
    Η ΠΟΡΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, με παλμό , συνθήματα που ένωσαν τα ιδανικά της εξέγερσης με τις ανάγκες του σήμερα. Ο κόσμος τελικά δεν ξεχνάει τόσο εύκολα όσο και αν το προσπαθούν με χίλιους τρόπους οι διαχειριστές του συστήματος. Ο λαός και οι εργαζόμενοι της Πατρίδας μας επιμένουν να μην ξεχνούν πως και Στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου, οι διάφορες χούντες επιβλήθηκαν με οδηγίες και καθοδήγηση των Αμερικάνων. Επιμένουν λοιπόν να πορεύονται 40 χρόνια τώρα πρός την πρεσβεία και να διαδηλώνουν την καταδίκη του Αμερικάνικου IMPERIUM, τιμώντας έτσι το Νοέμβρη, τιμώντας τους νεκρούς αγωνιστές της Εξέγερσης. Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει το Σύστημα της εξουσίας! Γι' αυτό κάθε χρόνο προκαλεί, τρομοκρατεί, δημιουργεί επεισόδια...και μετά τα παίζει στην TV.
   Φέτος ήταν μαζική η πορεία, οι εργαζόμενοι είναι εξοργισμένοι, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία να εκδηλώσουν την αντίστασή στο λιντζάρισμα της ζωής τους. 
   Αύριο με περισσότερο πείσμα, με περισσότερη αποφασιστικότητα να αντισταθούμε στην επίθεση της Τρόικας και της κυβέρνησής της.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΒΙΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ.

        ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΕΙ ΤΟ "LIFE STYLE" ...,
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ  ΓΙΝΟΥΜΕ 
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.