-->

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Άρχισαν να πληρώνουν το Δεκέμβρη 2014, αλλά υπάρχουν και άλλοι με απλήρωτα δεδουλευμένα εκτός από τους γιατρούς. Τι θα γίνει μ' αυτούς;

Με αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα που αναρτούμε και μεις για ενημέρωση, να θυμίσουμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ αλλα και αλλοι εργαζομενοι ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για τους οποίους δεν κουνιέται φύλλο! 
Να σημειώσουμε επίσης: 1. Παρά τον τίτλο του άρθρου, μόνο "φως στο τούνελ" δεν θεωρούμε ότι είναι η πληρωμή του Δεκεμβρίου 2014, στο τέλος Απρίλη του 15! 
2. Ακόμα και αυτή όμως η εξέλιξη, προήλθε μόνο όταν ξεκίνησαν κινητοποιήσεις και μάλιστα με πρακτικό χαρακτήρα. Πράγμα που δηλώνει και ποιος είναι ο τρόπος να διεκδικηθεί η πληρωμή των υπολοίπων.
3. Και για όποιον έχει ακόμα αγωνία πως θα πληρώσουμε τους τόκους στους "δανειστές", να πούμε πως αυτό δεν πρέπει να αφορά τους εργαζόμενους. Ας καταλάβουν επιτέλους πως ο λαός δεν χρωστάει, ΤΟΥ χρωστάνε!

Παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα

"Φως στο τούνελ" σήμερα για γιατρούς που πληρώνονται εφημερίες.
Σε αρκετά νοσοκομεία σήμερα πληρώνονται οι εφημερίες του Δεκεμβρίου 2014!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη από iatropedia

Πιστώθηκαν ήδη από χθες στους λογαριασμούς οι εφημερίες του Δεκεμβρίου 2014 στο νοσοκομείο του Ρίο ενώ πληρώνονται σήμερα οι γιατροί και σε πολλά νησιά του Αιγαίου (2η ΥΠΕ). Επιπλέον στο Ρίο πιστώθηκαν και οι χρωστούμενες δεδουλευμένες ημέρες (που είχαν περικοπεί) από το Νοέμβριο 2014.

Τέλος, αποπληρώθηκαν και κάποια χρωστούμενα προηγούμενων ετών.

Το ζητούμενο τώρα είναι να γίνουν σύντομα οι κατάλληλες διαδικασίες ώστε να πληρωθούν οι εξαθλιωμένοι οικονομικά νοσοκομειακοί γιατροί και τις εφημερίες των 3 πρώτων μηνών του τρέχοντος έτους.

Και βέβαια να να σταματήσουν οι επισχέσεις ειδικευομένων και ειδικών γιατρών ανά την Ελλάδα ώστε να εξομαλυνθεί πλήρως η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου