-->

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΔΕΔΥ - ΠΟΕΔΗΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/4 - ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.

Αν και την τελευταία στιγμή, Αναρτούμε παρακάτω το Δ. Τ. της ΑΔΕΔΥ και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην 4ωρη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση. Να ενώσουμε τη φωνή μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους και να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων φασιστών. 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ! ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥ΅ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ! ΠΑΡΑ ΤΟ  ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 20 Απρίλη:
4ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ Στάση Εργασίας 7.30 -11.30π.μ.
Επεκτείνεται η 4ωρη Στάση Εργασίας σε όσους Νομούς έχουν προκηρυχθεί αντίστοιχες δράσεις
Συγκέντρωση στις 8.00πμ στον Κορυδαλλό
(Γρ. Λαμπράκη και Χρ. Σμύρνης-γήπεδο Προοδευτικής)
και πορεία στα Δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού.


Τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, στα δικαστήρια του Κορυδαλλού ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτή η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί.
Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες, αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες, αγωνιστές κινημάτων, Εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους.
Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στη δράση των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες όλων των μηχανισμών του κράτους, που δημιούργησαν το έδαφος για να συνεχίζουν οι νεοναζί τις επιθέσεις τους.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στα πλαίσια της έναρξης της καμπάνιας συνδικάτων και αντιρατσιστικών οργανώσεων για την καταδίκη των νεοναζί,συνδιοργανώνει τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 και ώρα 8:00πμ, κινητοποίηση στα Δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού και κηρύσσει 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας ώρα 7:30-11:30πμ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.
Καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα να οργανώσουν τη συμμετοχή των μελών τους στην κινητοποίηση της 20ης Απρίλη.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ
Αντίστοιχη απόφαση συμμετοχής έχει πάρει και η ΠΟΕΔΗΝ, παρακάτω αντιγράφουμε από σχετική ανακοίνωση της Εκτ. Επιτροπής.


ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΕΔΗΝ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 
 Κατευθύνουμε τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να προγραμματίσουν Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας, σε συνεργασία με τους Φορείς και τους κατοίκους των περιοχών, για τη διασφάλιση της Δημόσιας και Δωρεάν περίθαλψης. 
 Στηρίζουμε πρωτοβουλίες για κήρυξη επίσχεσης εργασίας, εξόφλησης των δεδουλευμένων νυχτερινών – αργιών. 
 Πρωτοβουλία συνεννόησης με τους Υγειονομικούς Συνδικαλιστικούς Φορείς, στη πρότασή μας για προκήρυξη 24ωρης Πανυγειονομικής Πανελλαδικής Απεργιακής Κινητοποίησης και Συγκέντρωσης έξω από το Υπουργείο Υγείας, μεταξύ 15 – 25 Μαΐου. Η ημερομηνία θα προσδιορισθεί σε νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. 
 Προκηρύσσουμε 24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση για την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και Συγκέντρωση (στο μέρος και την ώρα που θα καθορίσει η ΑΔΕΔΥ) 
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ την ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΗ στη Συγκέντρωση Γρ. Λαμπράκη και Χρ. Σμύρνης (γήπεδο Προοδευτικής), την Πορεία και την Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Φυλακών Κορυδαλλού στις 8.00 το πρωί, με 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7.30 – 11.30 π.μ. 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου