-->

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΘΑΥΜΑ!...ΘΑΥΜΑ! Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

Δεν συνηθίζουμε, ως γνωστό, να απομακρυνόμαστε από τα θέματα της περίθαλψης του νοσοκομείου και των εργαζομένων, εκτός σπανίων εξαιρέσεων. Η εικόνα όμως του Γεωργιάδη με το κράνος των μεταλλωρύχων, να διαδηλώνει μπροστά στις κάμερες ενάντια στις απολύσεις, δικαιολογεί την εξαίρεση. Τώρα θα μου πείτε για το Γεωργιάδη πρόκειται, δεν είναι δα και νούμερο του τσίρκου, να το δεις στα δελτία ειδήσεων μια και δυο και χίλιες δυο να το φχαριστηθείς που λέει ο λόγος. Όμως συγκινούμαστε που ένας δικός μας άνθρωπος, πρώην Υπουργός, μετανόησε λίγες μέρες μετά την Ανάσταση! 
Εξηγούμαστε: 

Καλέ ο Γεωργιάδης δεν ήταν που προσπαθούσε μετά μανίας να κλείσει το Φλέμιγκ και το μισοκατάφερε - μη τον αδικήσουμε!)
Αυτός δεν ήταν που μας έλεγε από τηλεοράσεως τεμπέληδες και μας φοβέριζε κιόλας;
Αυτός δεν ήταν που έκανε πλάκα (για θυμηθείτε) με τους 3.000 ανθρώπους της ΕΡΤ που απολύθηκαν μέσα σε μια νύχτα; 
Αυτός δεν ήταν που κατηγορούσε τις απολυμένες καθαρίστριες  του Υπ. Οικονομικών ότι...έδερναν τους Ματατζήδες; 
Αυτός δεν ήταν που επιχειρηματολογούσε στην κ. Τρέμη - το θυμάμαι σαν τώρα - γιατί έπρεπε να απολυθούν οι σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές των ΕΠΑΛ ;
Ας μήν θυμηθούμε άλλα!
Όταν λοιπόν αυτός ο ίδιος άνθρωπος υπερασπίζεται ξαφνικά τους εργαζόμενους της eldorado gold και κλαίει  (τώρα κλάμα - σκούξιμο στον Άδωνη δεν τα ξεχωρίζεις και καλά)
δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Η έγινε θαύμα Αναστάσιμο και του ήρθε ξαφνικά το Άγιο Πνεύμα κατακέφαλα ή κάνει πρόβα σε νούμερο του τσίρκου. 
Επειδή όμως εμείς οι εργαζόμενοι στην περίθαλψη, έχουμε ζήσει στο πετσί μας τις ικανότητές του στην εφαρμογή των μνημονιακών εντολών, στα λουκέτα, στο ξεκλήρισμα της περίθαλψης, στις διαθεσιμότητες...Δεν πιστεύουμε στην δεύτερη εκδοχή, του τσίρκου, την αναφέρουμε μόνο ως αστείο. Εξαιρετικά πιθανή είναι η πρώτη, του Αγίου Πνεύματος.

Και εις άλλα με υγεία...

ΥΓ: Ας μη θεωρήσει κανείς πως το παραπάνω κείμενο επεκτείνεται στην ουσία της υπόθεσης που αφορά στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική από την περιβαλλοντοκτόνο εταιρία που εκβιάζει εργαζόμενους και κατοίκους. Η υπόθεση είναι απείρως σοβαρότερη και σκοτεινότερη...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.