-->

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΞΑΝΑ! 2440 προσλήψεις σε φορείς Υγείας (και στο Φλέμιγκ)!

Ας μην ανησυχεί κανείς! Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις στην υγεία!
   Ας μας συγχωρεθεί ο σαρκασμός, αλλά δεν γίνεται να αντιδράσουμε αλλιώς μετά τα δημοσιεύματα που άρχισαν πάλι να κυκλοφορούν, και ξανα- αναγγέλουν προσλήψεις νοσηλευτών, β. θαλάμου, παρασκευαστών, διοικητικών κλπ στα Νοσοκομεία. Εμείς πάντως στο διάστημα από τις προηγούμενες, μόλις μερικούς μήνες πριν, αναγγελίες προσλήψεων, μόνο την κατάρρευση των Νοσοκομείων και των υπηρεσιών περίθαλψης βλέπουμε και βιώνουμε. Όσο για το δικό μας <<Αμαλία φλέμιγκ>>, το με μεγάλη <<επιτυχία>> !!! <<διασυνδεδεμένο>> και <<συνδιοικούμενο>> γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι θα πει στραγγαλισμός και προσπάθεια για λουκέτο. 
  Από την άλλη, έχουμε ακούσει από τα πλέον επίσημα χείλη πως θα στηριχτεί το Νοσοκομείο, θα ενισχυθεί με προσωπικό, θα ικανοποιηθούν τα εργασιακά αιτήματα μετακινήσεων - μετατάξεων προς το Φλέμιγκ των εργαζομένων που ήδη υπηρετούν κλπ...  
  Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να διεκδικούμε και να πιέζουμε για προσλήψεις και ενίσχυση του Νοσοκομείου. Το λουκέτο ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος πρόκειται να το αποδεχτούμε.
  Περιμένοντας λοιπόν προσωπικό, ελπίζουμε αυτή τη φορά να μη μας μείνει μόνο η ...ανάμνηση των δημοσιευμάτων.


Παρακάτω ένα σχετικό δημοσίευμα, στο οποίο μάλιστα αναφέρεται και το δικό μας Νοσοκομείο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.