-->

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 690 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ.

   Από τα δημοσιεύματα στον τύπο μαθαίνουμε πως είναι στο Εθνικό Τυπογραφείο από προχθές η προκήρυξη (5Κ/2015) των 690 μόνιμων θέσεων Νοσηλευτικού, Διοικητικού και Παραϊατρικού προσωπικού. Όπως ήταν γνωστό για το Φλέμιγκ προβλέπονται 3 θέσεις ΔΕ ΝΟΣ/ΚΟΥ προσωπικού και 3 ΤΕ.

    Υπενθυμίζουμε πως στην προηγούμενη προκήρυξη  (την 4Κ) είχαν συμπεριληφθεί  1 Ακτινοφυσικός, 1 Βοηθός Θαλάμου και 2 Μεταφορείς Ασθενών.
   Παρά το ότι είναι κατ΄αρχή θετική εξέλιξη η ενίσχυση μας σε προσωπικό, δεν πρέπει να πάψουμε να διεκδικούμε την πρόσληψη του προσωπικού που απαιτείται για να αναπτυχθεί και να δουλέψει το νοσοκομείο. Σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων είναι οι θέσεις που προκηρύχθηκαν. Πέρα όμως και από αυτό, επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η δέσμευση της Διοίκησης της ΥΠΕ ήταν πως αυτό το προσωπικό θα έρθει όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πραγματικότητα  στο Φλέμιγκ και δεν θα "σκορπίσει". 
   Εξ' άλλου είναι γνωστό πως το Νοσοκομείο λειτουργεί όχι απλώς στα πλαίσια της επικινδυνότητας, αλλά τα έχει ξεπεράσει κιόλας. Το προσωπικό, που στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου, παρά τη συγκινητική εμπιστοσύνη και υποστήριξη του κόσμου, δεν αντέχει άλλο να προσφέρει υπηρεσίες σε συνθήκες γαλέρας. Οι δε προσλήψεις που προκηρύχθηκαν δεν επαρκούν, όχι να ανακουφίσουν το προσωπικό ώστε να μπορεί να παίρνει τουλάχιστον τα ρεπό και τις άδειες του, αλλά ούτε καν για να καλύψουν τα κενά του προγράμματος των ειδικοτήτων αυτών, ώστε να ικανοποιούν, έστω, τις προϋποθέσεις του νόμου!
     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.