-->

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Δείτε πόσα εκατομμύρια μοίρασε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ένα χρόνο!

  Τι έδειξε νέος έλεγχος


Εκατομμύρια φαίνεται ότι μοίραζε σε διαφημίσεις το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως προκύπτει από έλεγχο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του «αμαρτωλού» ΚΕΕΛΠΝΟ ειδικά στο θέμα των διαφημίσεων.
Ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στην Καλαμάτα, ότι το γενικό λογιστήριο του κράτους μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπίστωσε ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε μοιράσει μέσα σε ένα χρόνο (το 2014) το ποσό των 5,8 εκατ. ευρώ σε περίπου 30 με 35 site τα οποία κατά τον αναπληρωτή υπουργό υγείας είχαν…ανύπαρκτη επισκεψιμότητα.
Και όλα αυτά δόθηκαν, κατά τον κ.Πολάκη, εν μέσω της κρίσης και μάλιστα όταν το σύστημα υγείας δε διέθετε 9 εκατ. ευρώ για χρέη στην Αυστρία, η οποία και είχε απαγορεύσει εξαιτίας των οφειλών του ελληνικού κράτους, να γίνονται μεταμοσχεύσεις μικρών παιδιών.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αν.υπουργός Υγείας: «Το ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε 5.860.309,17 ευρώ σε καμιά 30-35αρια site, που πολλά από αυτά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Δηλαδή ουσιαστικά τάιζε δημοσιογράφους να παίζουν, κάποια ΜΜΕ και τοπικά συστήματα διαπλοκής.
Από τη μέση του 2015 αυτό το κόψαμε τελείως, στο φετινό προϋπολογισμό δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη, υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσό και αυτό με πολύ μεγάλο έλεγχο από τη διοίκηση. Και όταν δεν ταΐζεις αυτό αρχίζει και γαυγίζει, και ουρλιάζει.
Φτάσαμε στο σημείο για 9.000.000 που χρωστάγαμε στην Αυστρία από το 2007-08 να πάει να μας κόψει τη δυνατότητα να στέλνουμε παιδιά για να μεταμοσχευθούν έξω. Δεν έδιναν τα 9.000.000 ευρώ αλλά έδιναν 6.000.000 ευρώ σε κάποια site που άντε να έχουν 300 άτομα επισκεψιμότητα το χρόνο».

Να σημειωθεί ότι οι αποκαλύψεις για το πώς και που μοίραζε λεφτά το ΚΕΕΛΠΝΟ έγιναν έπειτα από πόρισμα του ΣΕΥΥΠ γνωστοί και ως «ράμπο υγείας». Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες του πορίσματος στην πιο επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου που έχει δοθεί στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας: «Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού».
Βέβαια τα όσα συνέβαιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν σε γνώση όλων των κυβερνήσεων τα αρμόδια στελέχη των οποίων επί σειρά ετών σφύριζαν …αδιάφορα.
Να σημειωθεί πως με βάση την ηγεσία του υπουργείου Υγείας οι πρόσφατες προσλήψεις για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας θα ολοκληρωθούν κανονικά παρά τις αντιδράσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου