-->

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 3/6 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ- ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ

(Σημ. Όπως είναι πλέον γνωστό αναρτούμε όλες τις ανακοινώσεις που προέρχονται από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που συμμετέχουν στο Σωματείο. Δημοσιεύονται με ευθύνη των συντακτών τους ως προς το περιεχόμενο.)





 Σε πείσμα της κατάπτυστης στάσης των συνδικαλιστικών ηγεσιών για μεταφορά της απεργίας της 3ης Ιούνη στις 10, μετά την υπονομευτική απόφαση της ΓΣΕΕ, μια σειρά σωματεία επιμένουν στην κατεύθυνση της απεργιακής κλιμάκωσης και έχουν πάρει απόφαση για απεργία αυτή την Πέμπτη. Η Ταξική Πορεία στηρίζει αμέριστα αυτή την κίνηση, που είναι παραπάνω από αναγκαία, μπροστά στην κρισιμότητα της μάχης απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, αλλά και στην πισώπλατη μαχαιριά του εργοδοτικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού.
 
Η κατεύθυνση της ενίσχυσης και της κλιμάκωσης του απεργιακού αγώνα σε αυτή τη φάση είναι η μόνη διέξοδος για τον κόσμο της εργασίας! Από τις δυσμενείς εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. 
Δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τις συμβιβασμένες ηγεσίες που έσπευσαν να διευκολύνουν τις προθέσεις της κυβέρνησης και να επιβεβαιώσουν τον υπονομευτικό τους ρόλο στον αγώνα των εργαζομένων. Δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ που παρά τους αγωνιστικούς βερμπαλισμούς έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα υποταγής στους εργαζόμενους και υπερψήφισε σε ΕΚΑ και ΑΔΕΔΥ τη μεταφορά της απεργίας. 
Ο κόσμος της δουλειάς πρέπει να πάρει την υπόθεση της μάχης απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα στα δικά του χέρια! Η στήριξη των κινητοποιήσεων από τα σωματεία που επιμένουν στον απεργιακό αγώνα είναι ιδιαίτερα αναγκαία! 
Θα πρέπει να είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων στο δρόμο και να στείλουμε όσο πιο δυναμικά γίνεται το μήνυμα ότι δε θα υποταχτούμε στις βρώμικες μεθοδεύσεις τους! Η οργάνωση μέσα από τα σωματεία μας και η πίεση ώστε αυτά να πάρουν αποφάσεις αγώνα, ξεπερνώντας τη συμβιβαστική γραμμή των συνδικαλιστικών ηγεσιών είναι στοίχημα για την επόμενη περίοδο. Η υπόθεση της μάχης απέναντι στο νομοσχέδιο μας αφορά όλους! 
 Την Πέμπτη 3/6 στις 13.00 στα Προπύλαια να στείλουμε δυναμικά το μήνυμα ότι το νομοσχέδιο Χατζηδάκη δε θα περάσει, παρά τις προθέσεις της κυβέρνησης και παρά το κλίμα υποταγής που σπέρνουν οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.