-->

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ.

                                                                                                                      
   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά μπροστά σε μια κρίσιμη κατάσταση για το Νοσοκομείο.
Έχουμε φτάσει στο σημείο, το λουκέτο που δεν κατάφεραν να επιβάλλουν όλο το προηγούμενο διάστημα οι Τροϊκανοί, που βρήκαν απέναντί τους εργαζόμενους και όλη την τοπική κοινωνία, να κινδυνεύει να μπει σήμερα …αυτόματα λόγω της έλλειψης προσωπικού. Αλλά και λόγω της υποχρηματοδότησης, των ελλείψεων, της κατάργησης πολύτιμων δομών, των "ημετέρων" που συνεχίζουν να επιβιώνουν. Η κατάρρευση είναι τέτοια  που δεν μπορούν να εκτελεστούν ακόμα και οι πιο απλές διαδικασίες Οι ασθενείς από την άλλη βιώνουν αναγκαστικά και υφίστανται αυτή την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό πως το νοσηλευτικό προσωπικό δουλεύει έχοντας ξεπεράσει τα όρια του κινδύνου, με πολλές δεκάδες μέρες Repoς και άδεια να αναλογούν στον καθένα, με συνεχείς βάρδιες και αναγκαστικά εξουθενωτικό πρόγραμμα που επιδρά αρνητικά  στην προσωπική  και οικογενειακή ζωή. Ίδια είναι πάνω κάτω η κατάσταση σε όλες τις κατηγορίες προσωπικού. Οι παρασκευαστές δεν φτάνουν για να καλυφτούν οι βάρδιες, οι τεχνολόγοι το ίδιο, οι διοικητικοί δεν μπορούν ούτε άδεια να πάρουν, ούτε φτάνουν για να καλύψουν τις εφημερίες. Ακόμα χειρότερη η κατάσταση στους τραυματιοφορείς που μένει πολλές φορές ένας για ολόκληρο το Νοσοκομείο!
   Η διαδικασία των μετακινήσεων του προσωπικού είναι ακόμα στον αέρα, ενώ και η ελάχιστη ενίσχυση σε προσωπικό συναντάει μεγάλες δυσκολίες. Τόσο προεκλογικά όσο και μετά, έχουμε διαβεβαιώσεις από τη σημερινή πολιτική ηγεσία ότι θα στηρίξει και δεν θα κλείσει το Νοσοκομείο. Έχουμε επανειλημμένα συναντηθεί και θέσει τα αιτήματά μας με την διοικητική και πολιτική ιεραρχία. Τα αποτελέσματα μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πενιχρά, αντιστρόφως ανάλογα με τον κίνδυνο που διατρέχει το Νοσοκομείο.
    Είναι απαραίτητο για άλλη μια φορά να μπούμε δυναμικά μπροστά, να συντονιστούμε και με τα άλλα νοσοκομεία της περιοχής, να διεκδικήσουμε από κοινού. Είναι απαραίτητο να απευθυνθούμε στην τοπική κοινωνία, είναι απαραίτητο ενωμένοι να απαιτήσουμε να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις.
Συνάδελφοι, Το Σωματείο καλεί σε Γεν. συνέλευση – συγκέντρωση την ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΗ , ώρα 10.30 πμ
Για να συζητήσουμε :
  1. ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, εξελίξεις σχετικά με τις μετακινήσεις, αποσπάσεις κλπ προσωπικού (τελευταία ενημέρωση και συνάντηση στο Υπουργείο στις 11/5)
  2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, με πρόταση δυναμικής διεκδίκησης.
  3. ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΡΕΠΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.
  4. ΠΑΝ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΗ.
  5. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ και των ΑΛΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, 
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5, στις 10.30 μπ, 4Ος Ορ.

Σωματείο εργαζομένων "Αμαλία Φλέμιγκ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.