-->

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Χειρουργεία με ενοίκιο! ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ στα ιδιωτικά χειρουργεία με πληρωμή

Από το "ΕΘΝΟΣ".
Η εφημερίδα, αν και δεν παίρνει σαφή θέση, στην ουσία αφήνει να εννοηθούν ορισμένα ερωτήματα, όπως με ποιό προσωπικό θα στηριχτούν τα ιδιωτικά χειρουργεία, στα ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεία.
Αν εφαρμοστεί, θα είναι στην κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών περίθαλψης του κόσμου;
Εμείς λέμε πως είναι ένας ακόμα τρόπος να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η περίθαλψη. Από , έστω όπως είναι σήμερα, ευθύνη της πολιτείας να γίνει ατομική ευθύνη. Άμα έχεις λεφτά θα κάνεις επέμβαση, άμα δεν έχεις....
Το τραγικότερο όλων, το ομολογούν ανοιχτά: Αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχουν τα βαλιτσάκια, ας το κάνουμε επίσημα!!!. Έτσι βολεύουμε και ορισμένους γιατρούς να μη φωνάζουν και ξεφορτωνόμαστε ένα "βάρος" βάζοντας τους ασθενείς να πληρώνουν από την τσέπη τους.
Τώρα ποιό προσωπικό θα δουλεύει για τα ιδιωτικά χειρουργεία, δε μας λέει ο υπουργός. Βέβαια το σύστημα στοχεύει στα μεγάλα "μαγαζιά" , εκεί που είναι και τα μεγάλα συμφέροντα και το περισσότερο χρήμα. Δεν είναι λογικό να περιμένουμε κλεισίματα και ασφυξία του Χειρουργικού Τομέα στα υπόλοιπα, ώστε ο κόσμος να υποχρεώνεται να πηγαίνει στα μεγάλα νοσοκομεία που βεβαίως θα έχουν ατέλειωτες αναμονές το Πρωί; Οπότε τι μένει;
 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΙΔΩΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΣ!
Δε νομίζετε πως "κολλάει" κάπου αυτή ιστορία με την προσπάθεια κατάργησης του Χειρουργικού Τομέα και από το δικό μας Νοσοκομείο;  Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στην περίπτωσή μας μάλιστα μ' ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.