-->

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Με πρόσχημα την "άριστη" αξιολόγηση εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα οι κομματικοί εγκάθετοι στο Υπουργείο Εμπορίου


Στην Πλ. Κάνιγγος είναι συγκεντρωμένοι από το πρωί οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Εμπορίου, διαμαρτυρόμενοι για την διαθεσιμότητα που τους επεφύλασσε η περικοπή των οργανικών τους θέσεων στο μισό. Εκατό συνολικά εργαζόμενοι διαθέσιμοι. Ανάμεσά τους και τρεις αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία (βουλευτών της ΝΔ οι συγκεκριμένοι). ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ εξαιρούνται λόγω...άριστης αξιολόγησης. Το χειρότερο; Τη θέση τους παίρνουν τρεις άλλοι συνάδελφοι που αρχικά δεν ήταν στη λίστα της εξόντωσης.
   Πριν καλά - καλά εφαρμοστεί η "αξιολόγηση" μας δείχνει τα δόντια της. Όπως ήδη έχουμε περιγράψει, αν αφήσουμε να εφαρμοστεί, θα ξεκληριστούν υπηρεσίες ολόκληρες, θα απολυθούν εργαζόμενοι διαλεγμένοι ένας - ένας, όχι ανάλογα με την απόδοση ή την χρησιμότητα της υπηρεσίας τους, αλλά ανάλογα με την πολιτική που πρέπει να υλοποιηθεί και το πόσο ενοχλητικός είναι ο υπάλληλος, ή...πόσο δεν αρέσει η φάτσα του στον αξιολογητή!
   Γι' αυτό πρέπει η αντίδραση που αρχικά εκφράσαμε όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να συνεχιστεί και να ενταθεί. Να καταργήσουμε το νόμο με το μόνο αποτελεσματικό τρόπο: Με κινητοποιήσεις και απεργιακούς αγώνες.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ,
 ΚΙ' ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
Η "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.