-->

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΝΟΣ. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΣΥΜΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!

Οι “πρωτιές” του Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.

Το νοσοκομείο Αλεξάνδρα είχε την πρωτιά να μοιράσει τα φύλλα αξιολόγησης στις 25/6.
Πράγματι, κάποιοι ανώτεροι διοικητικοί υπάλληλοι με υπερβάλλοντα ζήλο να αξιολογήσουν και να αξιολογηθούν, έσπευσαν να διανείμουν τα φύλλα αξιολόγησης χωρίς εντολή της διοίκησης και αγνοώντας, στη σπουδή τους για νομιμότητα, τον ίδιο το νόμο 4250/2014 σύμφωνα με τον οποίο τα φύλλα αξιολόγησης μοιράζονται μετά την 1η Ιουλίου, ενώ μέχρι την 30η Ιουνίου θα πρέπει να προηγηθεί η παράδοση των ποσοστώσεων των μονάδων υγείας από τους διοικητές.
Ευτυχώς το ΓΝΑ Αλεξάνδρα είχε και μια άλλη πρωτιά, την πλήρη συστράτευση της νοσηλευτικής υπηρεσίας με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΝΑ και των Δευτεροβάθμιων Σωματείων να μπλοκαριστεί η διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, τα φύλλα αξιολόγησης όλης της νοσηλευτικής υπηρεσίας (400!) κατατέθηκαν από τις προϊστάμενες των νοσηλευτικών τομέων στο Σωματείο ασυμπλήρωτα.
Αντίθετα η Ιατρική Υπηρεσία μοίρασε τα φύλλα αξιολόγησης στους προϊστάμενους των τμημάτων επικαλούμενη τη νομιμότητα.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους προϊστάμενους και εργαζόμενους να ακολουθήσουν τις αποφάσεις των σωματείων, των Γ.Σ. και το παράδειγμα των προϊσταμένων της νοσηλευτικής του Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.
Να μη φοβηθούμε, είμαστε περισσότεροι!
Μόνο όλοι μαζί θα νικήσουμε!
Όπως, εξ άλλου, σοφά και θαρρετά είπε ο ποιητής: Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!

(Ανακοίνωση - πληροφορία που μας έστειλε το
Ενωτικό Μέτωπο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.