-->

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Θα μεταφερθούν 4 ψυχιατρικές στο Φλέμιγκ;

Αυτά είναι τα νοσοκομεία της Αττικής που θα δεχθούν 15 νέες ψυχιατρικές κλινικές

Από Βασίλη Βενιζέλο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα νοσοκομεία της Αττικής που θα δεχθούν 15 νέες ψυχιατρικές κλινικέςΣτα χέρια της υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα βρίσκεται από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το πόρισμα - πρόταση της ειδικής επιτροπής σχετικά με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ του λεκανοπεδίου της Αττικής στα οποία δύναται να μετακινηθούν οι 15 ψυχιατρικές κλινικές των ψυχιατρικών νοσοκομείων Αττικής (ΨΝΑ- "Δαφνί") και "Δρομοκαϊτειο".

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, τα σχετικά νοσοκομεία του ΕΣΥ του λεκανοπεδίου της Αττικής είναι τα εξής: "Ελπίς", "Αμαλία Φλέμιγκ" (4 ψυχιατρικές κλινικές), "Αγία Βαρβάρα" (3 ψυχιατρικές κλινικές), "Άγιοι Ανάργυροι", "Σωτηρία" (2 ψυχιατρικές κλινικές), "Πατησίων", "Ερυθρός Σταυρός", "Παμμακάριστος" και "Ασκληπιείο" Βούλας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, το συνολικό κόστος για την μετακίνηση των 15 ψυχιατρικών κλινικών των δύο ψυχιατρικών νοσοκομείων της Αττικής στα γενικά νοσοκομεία του λεκανοπεδίου φθάνει τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ όλες οι νέες ψυχιατρικές κλινικές θα είναι δυναμικότητας 20 - 27 κλινών.

Ερώτηση: Αν έτσι έχουν τα πράγματα, Που θα στεγαστούν οι κλινικές αυτές; 

Από: ygeia360.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.