-->

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α> ΦΛΕΜΙΓΚ!

Τελικά ούτε τις "Αγιες Ημέρες" δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε... Αυτή τη φορά τουλάχιστον πιάνει τόπο η προσπάθειά μας να ενημερώσουμε τον κόσμο και να ξεσκεπάσουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου να ξεπουλήσουν ή ...απώς να καταργήσουν το Νοσοκομείο. Κρίνοντας από τα γεγονότα, αποδεικνύεται πως καλά κάνουμε και δεν πειθόμαστε από τις διαβεβαιώσεις των κ. Γρηγοράκου και Βορίδη. Άλλωστε απ΄όσο πέφτει στην αντίληψή μας η Διοίκηση του Νοσοκομείου,εξακολουθεί να κάνει "σχέδια". Όσο όμως γι' αυτά,  η επιτυχία τους δεν είναι εξασφαλισμένη όσο οι εργαζόμενοι και ο κόσμος υπερασπίζονται το Νοσοκομείο και το κρατούν ανοιχτό. Δεν αρκεί για να κλείσει το Αμαλία Φλέμιγκ, ούτε το τέλος της προεκλογικής περιόδου αλλά ούτε και η θέληση ολίγων "προθύμων" που θεωρούν το Νοσοκομείο τσιφλίκι τους και τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να συναινέσουν. Θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν. Και αυτοί αλλά και εμείς.

Σε συνέχεια προηγούμενης  ανάρτησής μας, ενημερώνουμε σχετικά με τα δημοσιεύματα και παρεμβάσεις τόσο για το "ειδικό" ζήτημα του Φλέμιγκ όσο και για το ζήτημα της εξέλιξης του θέματος του Νοσηλευτικού κλάδου. 
Παρακάτω δημοσίευμα της "real news" kai link με το βίντεο από την ομιλία της βουλευτίνας κ.Γαϊτάνη , η οποία αναφέρθηκε ειδικά στο ζήτημα του Νοσοκομείου, αφού μετά από την επιστολή που στείλαμε (σε όλα τα κόμματα - κοινοβ/κες ομάδες) περιέλαβε το θέμα μας στην ομιλία της.
Παρακαλούμε όποιος/ α έχει υπ' όψη του και άλλες τοποθετήσεις και δημοσιεύματα που μας "ξέφυγαν" να μας τα στείλει για να τα "ανεβάσουμε"!


Παρακάτω το χτεσινό (29/12) δημοσίευμα της real news που προστίθεται στα υπόλοιπα σχετικά. 


ΕΔΩ η ομιλία στη βουλή της κ. Γαϊτάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.