-->

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! (ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ).

   Διαβεβαίωσε χτες στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας, πως δεν έχει "στόχο" το Αμαλία Φλέμιγκ η φωτογραφική τροπολογία άρθρου 31 το οποίο έχουμε ήδη χαρακτηρίσει,  με επιστολή μας στα πολιτικά κόμματα και στα ΜΜΕ, ως την κερκόπορτα για την κατάργηση του Νοσοκομείου.
Πολύ θα θέλαμε να τον πιστέψουμε αλλά...
   Το σίγουρο είναι, ανεξάρτητα από την τύχη του άρθρου που τελικά ψηφίστηκε στη βουλή, πως η κοινωνία πρέπει να μάθει την πραγματικότητα. Η πρόσφατη εμπειρία μας μάλιστα έχει αποδείξει πως όταν ο κόσμος μαθαίνει την αλήθεια στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό μας. Εκεί λοιπόν θα επικεντρώσουμε και μεις τον αγώνα μας. Άλλωστε δεν φτάνει μόνο να ψηφίζουν νόμους, πρέπει και να μπορούν να τους εφαρμόσουν. Και κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται αν τον αντιπαλεύει μαζικά και αποφασιστικά ο κόσμος. Ας το ξεχάσουν λοιπόν το "οικόπεδο" του Αμαλία Φλέμιγκ...δεν είναι για τα δόντια κανενός ιδιώτη "σωτήρα" ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!



Παρακάτω ένα ακριβές και συνεκτικό άρθρο από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Επίσης, σύμφωνα με ό,τι έχει πέσει στην αντίληψή μας ως τώρα την επιστολή μας έχει αναρτήσει ολόκληρη και το ενημερωτικό blog pandiera.gr. Σημειώνουμε ακόμα το ρεπορτάζ του Π. Αντωνογιαννάκη στο "κόκκινο" και sto ygeianet. Επίσης αναφορά κάνει, στο πλαίσιο γενικότερου άρθρου για το νομοσχέδιο και ο "Ριζοσπάστης"
Εμείς πάντως την στείλαμε σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ, οπότε , λογικά, αναμένουμε και άλλες δημοσιεύσεις. (Εκτός βέβαια από εκείνα τα ΜΜΕ στα οποία η "ανεξάρτητη δημοσιογραφία" αλληθωρίζει. Και αυτό το σχόλιο δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετούς, ίσως και κάποιους που δεν θα  περίμενε κανείς. Ας είναι Εμείς εδώ είμαστε και θα επιμένουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.