-->

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 5 μμ

Αύριο Τρίτη 16/9, στις 5 το απόγευμα, το Σωματείο εργαζομένων του Ευαγγελισμού καλεί τους υγειονομικούς, με τους συλλόγους κ' τις ομοσπονδίες τους, καθώς κ' συλλόγους ασθενών/πασχόντνων σε διαμαρτυρία στον Ευαγγελισμό, ενόψει των εγκαινίων από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά των Νέων Χειρουργείων του Ιδρύματος.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν" την κυβερνητική-προεκλογική φιέστα τη στιγμή που περικόπτουν ένα σωρό εξετάσεις απ τον ΕΟΠΥΥ, τη στιγμή που ολόκληρος ο Ευαγγελισμός είναι σε αποδιάρθρωση.
Πάνω από 450 κενές θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, 200 κενές θέσεις ιατρικού, με εκατοντάδες εργολαβικούς/επικουρικούς/πρακτικά ασκούμενους, με επισφαλείς αναλογίες νοσηλευτή/ασθενούς 1/50 στις κλινικές, 1/3-4 στις εντατικές, με 20 ψυχιατρικούς ασθενείς σε ράντζα στον διάδρομο της Ψυχιατρικής σε κάθε εφημερία, με συνθήκες Βαγδάτης στα ΤΕΠ κ με επιθέσεις εξαγριωμένων ασθενών/συγγενών προς τους υγειονομικούς!
Τα Νεα Χειρουργεια ειναι δωρεα 30 εκατομμυριων ευρω της Εθνικης Τραπεζας. Δηλαδη απο την τσεπη και εμας των καταθετων στην ουσια."
Οι συνάδελφοι τονίζουν ότι "Ειναι ολοφανερο οτι πανε να στησουν καποια μορφη ΣΔΙΤ στο μελλον με συνεταιρο την Εθνικη Τραπεζα κ θα κανουν γρηγορα αποσβεση αμα αρχισουν τρελλες μπιζνες με τα ιδιωτικα απογευματινα χιερουργεια κ με την οργανικη διαπλοκη και συμφυση πλεον εφεξης ιδιωτων/μεγαλογιατρων/ασφαλιστικων εταιρειων.
Για να δουλεψουν οι 24 καινουργιες χειρουργικες αιθουσες σε μια τετοια ακριβη hi-tech επενδυση δε προκειται να την αφησουν χωρις προσωπικο κ νοσηλευτικα στελεχη. Οποτε ειναι ασφαιρη μονο μια κριτικη  στο οτι "δεν υπαρχει προσωπικο αυτη τη στιγμη" . Θα βρουνε προσωπικο για να δουλεψει ρολοι με ορους ΑΕ, ανταγωνιστικα προς τους ιδιωτικους επιχειρηματικους ομιλους."

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ; ΤΑ "ΕΓΚΑΙΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ; ΕΙΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ, ΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 
ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 16/9 ΣΤΙΣ 5 ΜΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.