-->

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΒΟΡΙΔΗ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!

   Δεν θα (τόλμησει να) παραστεί ο κ. Σαμαράς στα εγκαίνια των χειρουργείων του Ευαγγελισμού. Τις "τεμενάδες" στην Εθνική Τράπεζα που χρημοατοδότησε το έργο, θα κάνει ο υπουργός Υγείας.
   Στην ουσία, με την ενέργεια αυτή, όχι μόνο στρώνεται το χαλί των ιδιωτικών χειρουργείων, όχι μόνο κάνει δώρο η κυβέρνηση στους ιδιώτες (και τι ιδιώτες!!!) ολόκληρο το μηχανισμό του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά τους λέμε κι' ευχαριστώ από πάνω.Και για να μη μπερδευόμαστε: Όταν λέμε ότι τα χειρουργεία τα χρηματοδότησε μια τράπεζα - με τις ασφαλιστικές κλπ επιχειρήσεις από πίσω - ενοούμε ότι 1. Δεν πρόκειται για δωρεά αλλά για επένδυση και μάλιστα με τρελλά ποσοστά κέρδους, 2. Το χρήμα προέρχεται από τις οικονομίες, τους τόκους και τα πανωτόκια που πληρώνουμε όλοι μας. Δηλαδή δεν τα "κέρδισε" η τράπεζα με τον ιδρώτα του ...κορμιού της και 3. Πρόκειται για μπίζνα ολκής που δεν έγινε για να εξυπηρετήσει τον κοσμάκη. Αντίθετα, στα πλαίσια των ιδιωτικών απογευματινών χειρουργείων θα γίνει μαγαζί κάποιων επιχειρηματιών και μεγαλογιατρών και θα ξεζουμίζει τους ασθενείς.

Το ότι ο πρωθυπουργός δεν τόλμησε να πάει στο σπίτι του κρεμασμένου, είναι ενδεικτικό. Προφανώς φοβήθηκε την οργή του κόσμου που δεν έχει άλλες ανοχές και υπομονή. (Εδώ είναι που το σύνθημα: ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ αναδεικνύει τό ουσιαστικό του περιεχόμενο).

 Βεβαίως η κινητοποίηση πρέπει να γίνει και να πετύχει. Τα κοράκια των Τραπεζιτών δεν έχουν καμμία θέση στα Νοσοκομεία μας. Ασ το δώσουμε και στον υπουργό να το καταλάβει...
Ας ετοιμαστούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 5 μμ ΣΤΟΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ"! ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! 
Σ' ένα νοσοκομείο με τρομερές ελλείψεις προσωπικού, με ράντζα στους διαδρόμους, χωρίς φάρμακα και υλικά. Σ' ένα νοσοκομείο που βουλιάζει, ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.