-->

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ! ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΙΡΗΝΗ!

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ! ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΙΡΗΝΗ!!! 

   Πολύ καιρό τώρα, σιωπούμε. Κρύβουμε την αδυναμία μας να αντιμετωπίσουμε το συνεχιζόμενο φονικό που συμβαίνει στη γειτονιά μας, δίπλα μας. Ακόμα και για τα νεκρά μωρά στις παραλίες μας περιοριζόμαστε σε <<ανθρωπιστικές>> αναφορές. Κάνουμε ότι δε βλέπουμε, ότι δε μας αφορά. Και όμως μας αφορά. Θα φτάσει όχι μόνο στην πόρτα μας αλλά σ' εμάς τους ίδιους αν συνεχίζουμε να κλείνουμε τα μάτια.
   Οφείλουμε να δούμε, να ψάξουμε, να καταλάβουμε. Μα πιο πολύ οφείλουμε να αντιδράσουμε. Το οφείλουμε στο αίμα των συνανθρώπων μας που χύνεται κάθε στιγμή. Στους Γάλλους πολίτες στους Παλαιστίνιους και στους Σύρους...στα παιδιά μας που πρέπει να ζήσουν αύριο στο κόσμο που θα τους αφήσουμε.
   
Το μακελειό στη γαλλική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες νεκρούς και βαριά τραυματίες,  αποτελεί μια δραματική και επικίνδυνη εξέλιξη για τους λαούς όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και τους πολύπαθους από κάθε άποψη λαούς της Ανατολής. Έρχεται να προστεθεί στις εκατόμβες των νεκρών από την επίθεση στο Γαλλικό περιοδικό, από το μακελειό στην Άγκυρα, στα νεκρά παιδιά των βομβαρδισμών της <<πολιτισμένης>> Δύσης  σε Συρία και Παλαιστίνη. Από τις βομβιστικές επιθέσεις πρόσφατα σε Λίβανο και Ιορδανία, στους νεκρούς από το ΝΑΤΟικο βομβαρδισμό νοσοκομείου στο Αφγανιστάν,
    Κάθε <<κανονικός>> άνθρωπος συμπαραστέκεται και πονάει για την προχθεσινή συμφορά του γαλλικού λαού.  Κάθε <<κανονικός>> άνθρωπος επίσης, οφείλει να αντιστέκεται στον κίνδυνο και στην απειλή. Σε τούτες τις περιστάσεις οφείλει να ξεχωρίζει πως ο κίνδυνος δεν είναι μόνο οι τζιχαντιστές του ISIS.  Κυρίως δεν είναι αυτοί που του υποδεικνύουν με κρυφή (ή και φανερή) ικανοποίηση, τα συστημικά ΜΜΕ.
   Και τούτη η τραγωδία, όπως και οι άλλες ανείπωτες που συμβαίνουν καθημερινά χρόνια τώρα οφείλονται στην ίδια απάνθρωπη πολιτική που χρησιμοποιεί ως άλλοθι και δικαιολογία, αλλά έχει και ως αποτέλεσμα, το φυλετικό και θρησκευτικό μίσος, τη στήριξη των πιο αντιδραστικών καθεστώτων, που τρέφει το φασιστικού μίσος και γεννάει ακόμα περισσότερο θάνατο.
   Όλοι ξέρουν πως πραγματικοί υπεύθυνοι είναι οι Αμερικάνοι και οι ισχυρές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που αυτοδιορίζονται προστάτες της δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας και κυνικά προκαλούν τον πόλεμο, την ισοπέδωση λαών και χωρών, καταληστεύοντας τον πλούτο τους. Που αφήνουν πίσω τους ερείπια και θάνατο, προκειμένου να πλουτίσει η δική τους κυρίαρχη τάξη.
   Μπροστά λοιπόν σ' αυτή την αλήθεια δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια ούτε να πέσουμε  στην παγίδα. Η οργή και ο αποτροπιασμός μας για τα πρόσφατα εγκλήματα, δεν πρέπει να αγνοήσει τους πραγματικούς υπαίτιους και να στραφεί για άλλη μια φορά στους <<εύκολους>> ενόχους κάθε συμφοράς: Στους μετανάστες και στους πρόσφυγες.
   Είναι εξοργιστικό όλοι αυτοί, της γαλλικής κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένης, που στήριξαν και εξόπλισαν, που κυριολεκτικά που δημιούργησαν τους ISIS, σήμερα να εμφανίζονται <<ξαφνιασμένοι>> και να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το μακελειό. Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που αμέσως μετά τη σειρά αυτή των επιθέσεων, αντί να επιλέξουν τη μόνη πολιτική που μπορεί να σταματήσει το κακό, την πολιτική της ειρήνευσης, αποφασίζουν όλοι μαζί την αποστολή χερσαίων δυνάμεων και την κλιμάκωση του πολέμου! Ενός πολέμου που γίνεται για την επιβίωση του συστήματος από την κρίση του και που αν μετρήσουμε τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς για το μοίρασμα του πλιάτσικου και την εμπλοκή της Ρωσίας, για τους ίδιους λόγους, γίνεται επικίνδυνο για ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. 

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.