-->

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Το "Λαϊκό" ευχαριστεί την αιμοδοσία του Α. Φλέμιγκ.


   Το "Λαϊκό" Νοσοκομείο με επιστολή του που διαβιβάστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί την Αιμοδοσία του Α. Φλέμιγκ που ανταποκρίθηκε στην έκτακτη ανάγκη για αίμα συνανθρώπων μας που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και εξυπηρετούνται από το "Λαϊκό".
   Αναρτούμε την είδηση όχι βέβαια για το "μπράβο", αλλά για να καταδειχτεί πως πίσω από τις πολύτιμες φιάλες αίμα υπάρχουν συνάδελφοι. Ελάχιστοι νοσηλευτές και γιατροί, που όχι μόνο έχουν την κουλτούρα και την ευαισθησία (αυτά αναγκαστικά πάνε μαζί) αλλά και μέσα από σκληρή και άνιση για τον αριθμό τους δουλειά, κάνουν πράξη το κοινωνικό καθήκον της πολιτείας για συλλογή αίματος. 
   Η αιμοδοσία του Αμαλία Φλέμιγκ που "πιάνεται απ' τα μαλλιά του" για να σταθεί όρθιο, δεν εξασφαλίζει μόνο το αίμα που χρειάζονται οι ασθενείς του Νοσοκομείου. Με εκατοντάδες εξορμήσεις έχει στήσει συλλόγους αιμοδοτών σ' όλη τη χώρα. Συλλέγει και ελέγχει ΧΙΛΙΑΔΕΣ μονάδες αίματος το χρόνο. Είναι από τις σημαντικότερες υπηρεσίες Αιμοδοσίας της χώρας.
Αυτή την Αιμοδοσία κάποιοι είχαν  (και έχουν) το θράσος να θέλουν να διαλύσουν. Με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια "κόλπα" που χρησιμοποιούν για να πνίξουν και άλλα τμήματα και υπηρεσίες του Νοσοκομείου. ( Έστω και αν δε το λένε δυνατά!) 

Παρακάτω, απόσπασμα από την ευχαριστήρια επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.