-->

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Α. ΦΛΕΜΙΓΚ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

Σημ1: Δύσκολα το πιστεύεις! Κι' όμως είναι αλήθεια! Φαίνεται πως η συνταγή του κλεισίματος Νοσοκομείων είναι μία και μόνη! Οι ομοιότητες με την περίπτωση του Φλέμιγκ βγάζουν μάτι. (Άραγε ποιός αντιγράφει ποιόν;) Το θετικό είναι πως οι εργαζόμενοι στο Μεσολόγγι - που δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς- ξεσηκώθηκαν! 
Δείτε το video. Από το 6ο λεπτό και μετά ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και είναι πολλαπλά διδακτικό!

Σημ2: Όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα. Τώρα , όχι πριν από 6 μήνες ή ένα χρόνο. Η πολιτική ηγεσία άραγε έχει κάτι να πει ή ...δεν άκουσε τίποτα;

Μεσολόγγι: Στα “άκρα” η σχέση Διοικητή – εργαζομένων (video)
Προσωπικές ευθύνες για τη συνεχή πορεία υποβάθμισης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου βλέπουν στο “πρόσωπο” του Διοικητή, Γεώργιου Κυριακόπουλου οι εργαζόμενοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν κατάληψη στο γραφείο του ζητώντας να παραιτηθεί.
Αν και η κινητοποίηση είχε προαναγγελθεί, εκείνη την ώρα ο Διοικητής έφτιαχνε το πρόγραμμα εφημέρευσης μαζί με μία εργαζόμενη, αδιαφορώντας για ό,τι εξελισσόταν γύρω του, γεγονός το οποίο προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους παρευρισκόμενους, που τον κατήγγειλαν και ζήτησαν την αποχώρησή του. Τα “νεύρα τεντώθηκαν” ακόμη περισσότερο όταν υπάλληλοι της εταιρίας φύλαξης κάλεσαν τους εργαζόμενους να εκκενώσουν το χώρο.
Δείτε το βίντεο:


Από: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου (virus)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.