-->

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΑ "ΠΑΙΔΩΝ", ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ!

 Η είδηση που διαβάσαμε στον τύπο αναφέρει ότι με χορηγό τον ΟΠΑΠ ανακαινίσθηκαν δύο όροφοι στα παιδιατρικά μας Νοσοκομεία. (Αν μας ανέθεταν τον τίτλο της συγκεκριμένης είδησης θα λέγαμε : << Χάρη στην εταιρική ευθύνη του επίσημου τζόγου στέκονται όρθια τα παιδιατρικά νοσοκομεία!>> Προφανώς και είναι γνωστή η άποψή μας πως η δημόσια υγεία αποτελεί ευθύνη της πολιτείας και δεν μπορεί να στηρίζεται στη φιλανθρωπία που πολλές φορές - δεν αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη περίπτωση - δεν είναι και τόσο αθώα. Για φανταστείτε την ΤΑΔΕ μεγαλοτράπεζα που αύριο θα φάει τα σπίτια του κοσμάκη και θα ανακεφαλαιωθεί αποπάνω, να "ανακαινίσει" έναν όροφο του Φλέμιγκ!!! Αυτό δεν είναι φιλανθρωπία ...είναι ξέπλυμα!
Η είδηση που συνοδεύεται και από την κλασσική φωτογραφία του Υπουργού να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων, μας έδωσε και αφορμή για το παρακάτω σχόλιο:

Αν στο Φλέμιγκ ξεπεράσουμε τις τρικλοποδιές της διοίκησης, αν στη ΔΥΠΕ αποφασίσουν επιτέλους να διαταράξουν τις ισορροπίες των διαδρόμων, 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. 

ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ. ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.