-->

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!

Ένα κομμάτι από την είδηση (virus) που έγινε αφορμή γι' αυτό το σχόλιο: << Άγνωστες παραμένουν, εν πολλοίς, οι δαπάνες στο ΕΣΥ, όπως διαφάνηκε κατά τη συζήτηση στο δεύτερο στρογγυλό τραπέζι του 7ου Pharma & Health Conference. “Ο υπουργός Υγείας σήμερα είναι τυφλός. Δεν ξέρει τι γίνεται στα νοσοκομεία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης,  σημειώνοντας πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσε μετά από 2-3 χρόνια.>>
 Δηλαδή κάποιοι επιφανείς παράγοντες της δημόσιας ζωής, από ευροβουλευτές και βουλευτές, επιχειρηματίες υγείας, μεγαλόσχημοι δημόσιοι υπάλληλοι με βαριά βιογραφικά και "επιστημοσύνη" αναμφισβήτητη, συναντήθηκαν σε συνέδριο για να βρούν τι φταίει και να μας πουν τι να κάνουμε.
Ορισμένοι για τέτοιου είδους συνευρέσεις λένε πως είτε μέσω της άσκησης πολιτικής, είτε μέσω άσκησης πιέσεων στην κοινωνία, είτε μέσω διαμόρφωσης Think Tank για αξιοποίηση από το σύστημα....ολά καταλήγουν στο γνωστό follow the money! (Αλλά προφανώς όλα αυτά είναι κακοήθειες και δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Όλα τα συνέδρια γίνονται για καθαρά επιστημονικούς λόγους, προαγωγή της επιστήμης και με διάθεση προσφοράς στην κοινωνία!!!)
Και επανερχόμαστε στην είδηση: Έκατσαν που λέτε ο πάλαι ποτέ "Ντούτσε" Γεωργιάδης, ο ατσαλάκωτος και πάντα αισθηματίας Λοβέρδος μαζί με βουλευτές και υπουργούς (του σημερινού συμπεριλαμβανομένου) σ' ένα τραπέζι και συζήτησαν για τις δαπάνες στα Νοσοκομεία. Προφανώς αυτά που δεν πρόλαβε να κλείσει ο Γεωργιάδης, γιατί αυτά που έκλεισαν - μεγάλη επιτυχία - δεν έχουν καθόλου έξοδα!
Αφήστε ρε παιδια! μη μας εξηγείτε άλλο τι φταίει. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ! ΕΣΕΙΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ  ΣΥΝΤΑΓΕΣ  "ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
Τώρα θα μου πείς, φταίμε και μεις οι αδαείς που δεν καταλαβαίνουμε τι λένε οι επιστήμονες...  ή όπως λέγανε παλιά... ΜΙΚΡΟΙ , ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.