-->

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αύριο συνάντηση με το Δ.Σ. του συγκροτήματος: ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ

    Είναι γνωστό πλέον, όχι μόνο στους εργαζόμενους, που το ζούνε στην "καμπούρα" τους χρόνια τώρα, αλλά και στο λαό της περιοχής, πως οι δυσκολίες στη λειτουργία του Αμαλία Φλέμιγκ έχουν φτάσει πλέον στο απροχώρητο.
   Παρόλο που συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε χιλιάδες πολίτες κάθε μήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες του κόσμου, χωρίς προσωπικό και υποστήριξη, στα εντελώς κατώτατα όρια της ασφάλειας. Χωρίς συντήρηση, χωρίς υποδομές, με καταργημένες από τον Γεωργιάδη βασικές ιατρικές ειδικότητες και δομές που δεν αποκαθίστανται (παρά τις υποσχέσεις), έχει πλέον εξαντληθεί η υπομονή και η ανοχή των εργαζομένων.
  Οι εργαζόμενοι που αγωνιστήκαμε για να μείνει ανοιχτό το Νοσοκομείο, που κατεβήκαμε στο δρόμο μαζί με τους κατοίκους της περιοχής, μαζί με τους συναδέλφους των κοντινών νοσοκομείων δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τώρα την κατάρρευσή του!
    Επανειλημμένα έχουμε ενημερώσει τη Διοίκηση για όλα τα χρόνια και "δομικά" προβλήματα αλλά και για τα καθημερινά που προκύπτουν.
   Η πρόσφατη τοποθέτηση αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο, με τον οποίο έχουμε ως Σωματείο επίσης συναντηθεί, εξάντλησε και όποια περιθώρια χρόνου είχαν δοθεί προκειμένου να ενημερωθεί συνολικά η Διοίκηση.
   Αύριο Τετάρτη 2/11, το Διοικητικό Συμβούλιο του συγκροτήματος θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο.
   Οι εργαζόμενοι θα συναντηθούμε λοιπόν με όλο το Διοικητικό σχήμα και έχουμε την πρόθεση και να ζητήσουμε πλήρη ενημέρωση για το τ μέλλει γενέσθαι, αλλά και να θέσουμε όλα τα προβλήματα απαιτώντας τη λύση τους.
   Να θυμίσουμε πως εμείς οι εργαζόμενοι, δεν συν-Διοικούμε το Νοσοκομείο, ούτε είμαστε συν-υπεύθυνοι για τα προβλήματά του που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Αντίθετα, εμείς που εργαζόμαστε σ' αυτό, επιβαρυνόμαστε με τις συνέπειές τους και μάλιστα με άσχημο τρόπο!  
   Για μας η λύση στα προβλήματα, εργασιακά αλλά και λειτουργικά, δεν είναι προϊόν του "εφικτού" - που ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει, ούτε εντός των "ορίων" που επίσης θέτουν άλλοι. Η λύση βρίσκεται στον τρόπο και στην ένταση που τα διεκδικούμε. Αυτός ο τρόπος, είναι που εξασφαλίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την ίδια τη δουλειά μας.
   Με αυτή τη λογική, θα τοποθετηθούμε και στην αυριανή συνάντηση με τη Διοίκηση που βεβαίως για τα αποτελέσματά της και θα ενημερώσουμε και συζητήσουμε στην επόμενη Γενική μας Συνέλευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.