-->

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΚΛΠ.

Όπως προκύπτει από το παρακάτω άρθρο του healthreport, επιχειρείται και μάλιστα πιεστικά, η δημιουργία οργανογραμμάτων στα Νοσοκομεία, με βάση τα οποία θα γίνονται οι προσλήψεις, (χρηματοδότηση ;) στο εξής. Πρόκειται για εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, αφού η αποτύπωση θα περιγράφει τη σημερινή κατάσταση, μετά τις καταργήσεις, τις μειώσεις κρεβατιών, το ξεκλήρισμα ολόκληρων δομών και θα παγιοποιήσει την καταστροφή που με επιμέλεια σχεδίασαν οι Γεωργιάδης - Βορίδης, για λογαριασμό της Τρόϊκας (Τώρα θεσμοί).

Ιδιαίτερα κρίσιμη και για το Νοσοκομείο μας, μπροστά μάλιστα και στην σύνταξη των νέων οργανισμών, ακόμα και μέχρι τέλος του χρόνου, που θα κρίνει και την τύχη του Νοσοκομείου.
Σ΄αυτό το σημείο, ο ρόλος των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής θα είναι καθοριστικός.

Πως θα γίνονται με το νέο έτος οι προσλήψεις στα νοσοκομεία! Όλες οι πληροφορίες.

  Με έναν πιο οργανωμένο τρόπο ευελπιστεί να πραγματοποιεί τις προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία από το νέο χρόνο το υπουργείο Υγείας. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr ολοκληρώνονται τους επόμενους δύο μήνες όλα τα οργανογράμματα στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία «στήνονται» μαζί με το υπουργείο Εσωτερικών.Τα οργανογράμματα προβλέπουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις θέσεις εργασίας ανά νοσοκομειακή μονάδα στη χώρα αλλά και τα κενά. (σημ. Αλήθεια ποιά "κενά"; Βάσει ποιού οργανισμού;)

 Ήδη σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr σε πολλές περιφέρειες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, όπως π.χ. στα νοσοκομεία της Κρήτης, και έχουν υπογραφεί τα νέα οργανογράμματα. Η ψηφιοποιημένη τους μορφή θα ελέγχεται από την κεντρική διοίκηση η οποία και θα βλέπει τα κενά σε εργαζόμενους ανά νοσοκομείο, προκειμένου να προκηρύσσει τις θέσεις εργασίας, σύμφωνα τουλάχιστον με τους σημερινούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα όπως σημειώνουν υψηλόβαθμες πηγές στο HealthReport.gr, ασκείται πίεση στις διοικήσεις των νοσοκομείων προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα τις καταγραφές στις νοσηλευτικές μονάδες που διοικούν. Με τα νέα οργανογράμματα θα πραγματοποιούνται τόσο οι όποιες μόνιμες προσλήψεις όσο και αυτές του επικουρικού προσωπικού.

 Το άρθρο της Δ. Ευθυμιάδου (health report), τα σχόλια δικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.