-->

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στα ψηφοδέλτα του Άρματος κυβερνητικού συνδικαλισμού η πρώην «πασσιονάρια» των ΔΕ!

     Οι περισσότεροι συνάδελφοι θα θυμούνται τη νοσηλεύτρια ΔΕ από νοσοκομείο της Αθήνας που πριν από μερικά χρόνια είχε βαλθεί να φτιάξει παραομοσπονδία νοσηλευτών ΔΕ και γυρνούσε τα Νοσοκομεία όλης της χώρας με το σκοπό αυτό. Μάλιστα, σε ένα από τα Νοσοκομεία που είχε επισκεφθεί η συγκεκριμένη συναδέλφισσα είχε πει χαρακτηριστικά: «η ΠΟΕΔΗΝ έχασε τους γιατρούς με την ΟΕΝΓΕ, μετά έχασε τους νοσηλευτές ΤΕ με την ΠΑΣΥΝΟ, τώρα θα χάσει τους νοσηλευτές ΔΕ με την ομοσπονδία των ΔΕ και θα της μείνουν μόνο οι τηλεφωνητέs>>.
    Παράλληλα κατηγορούσε όλες τις κομματικές συνδικαλιστικές παρατάξεις και προσπαθούσε να εξάψει τα συντεχνιακά πάθη ανάμεσα στις κατηγορίες των νοσηλευτών με προφανή στόχο τη συσπείρωση των ΔΕ γύρω από το πρόσωπο της. Tότε μάλιστα συχνά συγκέντρωνε τα βέλη και τα αρνητικά σχόλια των συνδικαλιστών που σήμερα βρίσκονται στην ηγεσία της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (ΑΡΜΑ).
   Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα υπολόγισε και κάποια στιγμή βρέθηκε στο συνδικαλιστικό περιθώριο των σωματείων ΣΥΝΔΕ. Σανίδα σωτηρίας φαίνεται να αναζητεί πλέον μέσα από την ένταξη της στα κυβερνητικά ψηφοδέλτια της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΟΕΔΗΝ, στα οποία μετέχει για τις εκλογές υπηρεσιακών συμβουλίων.
   Η εν λόγω συνδικαλίστρια εν μία νυχτί έκανε γαργάρα όσα έλεγε για τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και την ΠΟΕΔΗΝ. Από την άλλη οι πρώην επικριτές της ξέχασαν μάνι μάνι όσα έλεγαν για το πρόσωπο της, ξέχασαν όσα έλεγαν περί συντεχνιακού συνδικαλισμού και την ανέβασαν αγόγγυστα στο ΑΡΜΑ του κυβερνητικού συνδικαλισμού και της υπεράσπισης των μνημονιακών πολιτικών. Καλό τους ταξίδι

Aπό ygeionomikoi.gr !
(Το πήραμε από sismanoglio.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.