-->

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» : Ο πρόεδρος του Αγίου Σάββα ΔΕΝ Θα ΑΠΟΛΥΘΕΙ! Καταλάβετε το!

          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

 

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 171, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11522, ΤΗΛ. – FAX : 2106409471 syllogos@agsavvas-hosp.gr

Αθήνα 05-03-2021

            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη βρεθήκαμε στο Υπουργείο Υγείας απαιτώντας επιτέλους συνάντηση με τον υπουργό Υγείας για να λυθεί οριστικά το ζήτημα της απόλυσης του συμβασιούχου ιατρού προέδρου του Σωματείου μας Κώστα Καταραχιά.  Με στάση εργασίας συμμετείχαν η ΟΕΝΓΕ και η ΕΙΝΑΠ, στήριζε η ΠΟΕΔΗΝ και η ΑΔΕΔΥ. Με 7ωρη στάση εργασίας μαζικά κατέβηκαν στο Υπουργείο Υγείας οι συνάδελφοι από τον Άγιο Σάββα. 

 Στον γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, τηλεφωνικά, έγινε δήλωση από τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού ότι την Πέμπτη, 4 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση και ότι ο γραμματέας της Ομοσπονδίας των γιατρών (ΟΕΝΓΕ) θα ενημερωθεί έγκαιρα για την ώρα της συνάντησης. Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

 Καμία επικοινωνία δεν έγινε από το υπουργείο στην ΟΕΝΓΕ και κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο στον γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Π. Παπανικολάου. 

Σήμερα, Πέμπτη 4 Μάρτη, στο Υπουργείο Υγείας στις 3 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η γραμματέας του σωματείου του Αγίου Σάββα και ο ίδιος ο πρόεδρος του σωματείου Κ. Καταραχιάς απαίτησαν να γίνει η συνάντηση που είχε υποσχεθεί το γραφείο του υπουργού. Η απάντηση ήταν "Δεν είναι κανείς εδώ"... Αλήθεια; Τέτοιες κρίσιμες στιγμές υπουργέ που είστε; 

 Ο εμπαιγμός, το κρυφτούλι και ο κυνισμός σας υπουργέ και αναπληρωτή υπουργέ δεν έχουν πια κανένα όριο. Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Η ευθύνη για την απεργιακή θύελλα που έρχεται είναι δική σας. 

 Την ώρα που αντί να επιτάσσετε τον ιδιωτικό τομέα αλλά επιτάσσετε το ΕΣΥ, να υποκύπτετε σε μεθοδεύσεις και απολύετε έναν γιατρό, πολύτιμο για τους ασθενείς και το σωματείο τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! 

 Ο πρόεδρος του Αγίου Σάββα ΔΕΝ Θα ΑΠΟΛΥΘΕΙ! Καταλάβετε το. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ                                                                  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.