-->

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Εισαγγελέας στο Σωτηρία για τους ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσ/φου Φ. Λαμπρίδη σtο tvxs, στις 8 Ιανουαρίου είχε έρθει στο φώς της δημοσιότητας μία ακόμα υπόθεση ρουσφετολογικού εμβολιασμού. Επρόκειτο για τον καθηγητή της ιατρικής Κώστα Συρίγο, που κατηγορήθηκε από συναδέλφους του ότι εμπλέκεται στη διαδικασία ρουσφετολογικών εμβολιασμών στο Σωτηρία, συνδέοντας την υποψηφιότητα του στην Σχολή Ιατρικής, με το «δωράκι» σε συναδέλφους του.
Σύμφωνα πάντοτε με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα σε σημερινή ανάρτησή της, είχε δημοσιεύσει και 
<< ...επιστολή του καθηγητή προς τους συναδέλφους του, με την οποία ισχυρίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε σε συνεννόηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, την Πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών κα Μαρία Θεοδωρίδου, τον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Στάθη και τον Διοικητή του Γ.Ν. Αθηνών "Η Σωτηρία" κ. Σωκράτη Μητσιάδη, να αναλάβει το Νοσοκομείο "Η Σωτηρία” και αφορούσε τον εμβολιασμό όλων των μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής από το Campus στο Γουδή.

[....]  ο εισαγγελέας ξεκίνησε πριν λίγες μέρες να διερευνά την υπόθεση, μετά την σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος με αφορμή την υπόθεση Συρίγου, ρωτά: Πόσα άτομα εμβολιάστηκαν εκτός σειράς στα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Σωτηρία και σε ποιες κατηγορίες ανήκουν τα εκτός σειράς εμβολιασμένα άτομα. Ο εισαγγελέας ζήτησε από την διοίκηση του νοσοκομείου όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του κου Συρίγου του οποίου η σύζυγος είναι υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου.

[...] «Όχι απλά συνεχίζονται τα ρουσφέτια με τα εμβόλια στο Σωτηρία, αλλά υπάρχει και κλίμα τρομοκράτησης, ώστε όσοι νοσηλευτές είναι μάρτυρες της διαδικασίας, να μην μιλήσουν» είχαν πει  στο tvxs.gr εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία».>>

Εμείς πάντως ευχόμαστε όλα τα παραπάνω να μην είναι αληθινά. Πως να χωνέψει κανείς τέτοια "κόλπα"  όταν δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους νοσηλευτικό προσωπικό, γιατροί και υγειονομικοί πεθαίνουν καθημερινά; Εντάξει να μην είναι όλοι στην 1η γραμμή...αλλά είναι ανάγκη ορισμένοι να είναι τόσο ξετσίπωτοι! Τόσο πιά!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.